Δευτέρα, 16 Σεπ, 2019

  • Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
  • Τ. Παντζαρτζίδης πρόεδρος ΕΛΜΕ Ημαθίας: «Η επιλογή Αναπληρωτών Εκπ/κών, αντί μονίμων, έγκειται στο να υπάρχει καλύτερη "διαχείριση" του προσωπικού»
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πικετοφορία ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης
  • Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ: ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Στα 2,9 δισ. ευρώ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα
  • ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του Συλλόγου
Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας1 Τ. Παντζαρτζίδης πρόεδρος ΕΛΜΕ Ημαθίας: «Η επιλογή Αναπληρωτών Εκπ/κών, αντί μονίμων, έγκειται στο να υπάρχει καλύτερη "διαχείριση" του προσωπικού»2 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πικετοφορία ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης 3 Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ: ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ4 Στα 2,9 δισ. ευρώ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα5 ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του Συλλόγου6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Να δοθούν χωρίς καθυστέρηση!

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Να δοθούν χωρίς καθυστέρηση!

Παιχνίδι στις πλάτες δεκάδων χιλιάδων συνταξιούχων, που ενώ έχουν υποβάλει τις αιτήσεις συνταξιοδότησης, περιμένουν για χρόνια να λάβουν ολόκληρες τις συντάξεις τους, έχουν στήσει κυβέρνηση και ΝΔ. Με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, από τη μια το υπουργείο Εργασίας επιχειρεί να υποβαθμίσει ένα σοβαρό και υπαρκτό πρόβλημα, από την άλλη η ΝΔ εμφανίζεται ως τιμητής, προκαλώντας ασφαλισμένους και συνταξιούχους που έζησαν τα ίδια επί κυβερνήσεών της.

Σε κάθε περίπτωση οι συνταξιούχοι «πληρώνουν το μάρμαρο», καθώς δίπλα στα επώδυνα και αιματηρά χαράτσια που επέβαλαν στις συντάξεις τόσο οι προηγούμενες όσο και η σημερινή κυβέρνηση, συνεχίζουν να δοκιμάζονται από την πολύχρονη καθυστέρηση στην απονομή συντάξεων. Και δεν είναι μόνο αυτό. Κυβέρνηση και ΝΔ συναγωνίζονται για το ποιος μπορεί καλύτερα, με διαδικασίες «fast track», να φιλοδωρήσει με προνόμια και ελαφρύνσεις το κεφάλαιο. Οταν όμως πρόκειται να ανταποκριθούν ακόμα και στη στοιχειώδη υποχρέωση της έγκαιρης καταβολής μιας ψωροσύνταξης μετά από πολλά χρόνια δουλειάς, τότε σφυρίζουν αδιάφορα και τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος ...καθυστερεί λιγότερο!

Οι συνταξιούχοι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, πρέπει να πουν «φτάνει πια!». Και αυτό να εκφραστεί και στην κάλπη, ψηφίζοντας το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές, το μόνο κόμμα που στέκεται με συνέπεια στο πλευρό τους, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα για αυξήσεις στις συντάξεις και ανάκτηση απωλειών, για συντάξεις, Υγεία - Πρόνοια με βάση τις ανάγκες τους.

Έχει διαβαστεί 67 φορές

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 28 °C
Άνεμος ΝΝΑ 2-3 μποφόρ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 16 ως 29 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 32 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 238 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά