Δευτέρα, 30 Νοέ, 2020

  • Γιατί απόκρυψη από τα ΜΜΕ;
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 29/11
  • Περί Τρικάλων...
  • ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:  «Τα κομμουνιστικά κι εργατικά κόμματα σταθερά στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στους ιμπεριαλιστικο
  • Συλλυπητήρια της ΔΕΥΑΒ για την απώλεια του Θανάση Γεωργιάδη
  • Δημοσιεύματα για πλασματικά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ.Τι απαντά ο ΕΟΔΥ
Γιατί απόκρυψη από τα ΜΜΕ;1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 29/112 Περί Τρικάλων...3 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:  «Τα κομμουνιστικά κι εργατικά κόμματα σταθερά στο πλευρό του δίκαιου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στους ιμπεριαλιστικο4 Συλλυπητήρια της ΔΕΥΑΒ για την απώλεια του Θανάση Γεωργιάδη5 Δημοσιεύματα για πλασματικά στοιχεία από τον ΕΟΔΥ.Τι απαντά ο ΕΟΔΥ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Περί ΜΜΕ...

Περί ΜΜΕ...

Το γράφημα των Financial Times για τη μακάβρια πρωτιά της Ελλάδας από 24/11 σε νέους θανάτους/100.000 κατοίκους, πάνω από ΗΠΑ,ΕΕ,Βρετανία, για να μην απασχολεί πλείστα ΜΜΕ της "λίστας Πέτσα" ή για να μην σχολιάζεται από συνήθεις τηλεπαραθυρο-υπουργούς, μάλλον δεν θα είναι είδηση. Περισσότερα

Να σοβαρευτούμε επιτέλους!

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Να σοβαρευτούμε επιτέλους!

«Καυγάς» ξέσπασε τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη μη λειτουργία-ακόμη- της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου της Βέροιας. Υπήρχε συνέντευξη του ιατρού δ/ντη Παθολογικής Χ. Κούτρα  (και περιφερειακού συμβούλου), απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην Διοικητή Μαυρογιώργου , ανταπάντηση του Χ. Κούτρα και στη συνέχει ανακοίνωση της Ν.Δ που σημειώνει:«Απαντάμε σε όσους τοξικά μολύνουν το έργο του Διοικητή Γ.Ν. Βέροιας, πως ο Διοικητής προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να λύσει και να λύνει προβλήματα δημιουργώντας νέες κλίνες, καθώς τις ενισχύει με νέο προσωπικό, προκειμένου το Νοσοκομείο να σταθεί όρθιο, δίνοντας απλόχερα την βοήθειά του σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη.Επίσης, ευχαριστούμε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό προσωπικό, που έχουν δώσει την ψυχή τους και προσφέρουν τα μέγιστα ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν μια αξιοπρεπή αντιμετώπιση μέσα σε αυτόν τον Υγειονομικό Πόλεμο. Ο Τομέας Υγείας ΝΟΔΕ Ημαθίας τονίζει πως στηρίζει το έργο του Διοικητή Γ.Ν. Βέροιας και των εργαζομένων του.» (σ.σ προφανώς και θα υποστήριζε τον Διοικητή μιας και δικό της στέλεχος διορισμένο είναι)

Όμως η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά (και στην Ημαθία) και κανένα επικοινωνιακό τρυκ δεν μπορεί να κρύψει τις κυβερνητικές ευθύνες συνολικά αλλά ειδικά για τη λειτουργία του Νοσοκομείου της Βέροιας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και σε τοπικό επίπεδο.

Το νοσοκομείο  της  Βέροιας  έχει  μετατραπεί  ουσιαστικά  σε  Νοσοκομείο μιας  Νόσου. Τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία έχουν ανασταλεί , κρίσιμα  χειρουργεία δεν  εκτελούνται  , καλούνται  γιατροί   άλλων ειδικοτήτων που  υπηρετούν  στο Νοσοκομείο  να προσφέρουν  υπηρεσίες  για τις οποίες δεν είναι εκπαιδευμένοι. Το  ιατρικό , νοσηλευτικό  και  βοηθητικό  προσωπικό  έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια  της εξάντλησης. Στον  προαύλειο  χώρο  στήθηκαν στρατιωτικές σκηνές ... Και  φυσικά  η παροχή   Πρωτοβάθμιας  Φροντίδας Υγείας  στο Νομό Ημαθίας είναι όνειρο  θερινής νυκτός. Την ίδια  ώρα  όμως  προωθείται   η  παραχώρηση του έργου  της καθαριότητας  στο Νοσοκομείο  σε ιδιώτες επιχειρηματίες...

Η γύμνια του Δημόσιου Συστήματος Υγείας φυσικά δεν είναι έργο μίας πράξης, ούτε πολύ περισσότερο ευθύνες μιας κυβέρνησης. Οι διαχρονικές κυβερνητικές ευθύνες και σε τοπικό επίπεδο- απλά τώρα είναι περισσότερο εμφανής- υπάρχουν και πρέπει ο λαός της περιοχής να βγάλει συμπεράσματα για κόμματα και πολιτικές.

Και παράλληλα με τα συμπεράσματα οι φορείς του λαϊκού κινήματος θα πρέπει να διεκδικήσουν ΤΩΡΑ (κάθε μέρα που περνά είναι επιζήμια για τη Δημόσια Υγεία):

Να  λειτουργήσουν  και  στα  δυο  Νοσοκομεία  του  Νομού  μας παράλληλα  με  τις μονάδες  μονάδες  Covid-19 . Να τελειώσει το θέμα της νέα πτέρυγας.

Να  επιταχθούν  άμεσα  οι  ιδιωτικές  κλινικές  στο Νομό  μας και  να ενταχθούν σε ένα  εθνικό σχέδιο  αντιμετώπισης της Πανδημίας.

Να  γίνουν όλες  οι απαραίτητες προσλήψεις  μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού  προσωπικού  και να στελεχωθεί   το  Δημόσιο Σύστημα Υγείας  στο Νομό.

Να γίνονται  μαζικά  και δωρεάν   test   χωρίς να  βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη  τα λαϊκά  στρώματα κ.α

 

 

Έχει διαβαστεί 218 φορές

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 7 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-3 μποφόρ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 1 ως 8 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 2 ως 8 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 221 επισκέπτες και 0 μέλη.