του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Προτροπές για τη σωστή χρήση της μάσκας, αλλά κουβέντα για δωρεάν διάθεση της...
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
«Όπως ακούσαμε τους ειδικούς και μείναμε σπίτι, τώρα ακούμε τους ειδικούς για να μάθουμε το σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε τη μάσκα», ανέφερε με ανάρτηση του ο πρωθυπουργός, όμως, οι μάσκες δεν είναι δωρεάν αλλά πανάκριβο εμπόρευμα για τις λαϊκές οικογένειες.
Στην ομιλία του στη Βουλή, ο Κυρ. Μητσοτάκης απέκλεισε ακόμα και το ελάχιστο, λέγοντας πως «δεν το κρίνουμε απαραίτητο τώρα» να βάλουμε διατίμηση!