Παρασκευή, 03 Ιουλ, 2026

  • Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό
  • Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο
  • Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα
  • ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων
  • ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα
  • ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό1 Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο2 Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα3 ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων4 ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα5 ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιλαϊκό από χέρι

Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα

Άγγελος Τόλκας : Κλείσιμο καταστήματος Eurobank Βέροιας. Πλήγμα για τον τόπο, εκβιαστικές πρακτικές για τους υπαλλήλους.

από Η Άλλη Άποψη
Άγγελος Τόλκας : Κλείσιμο καταστήματος Eurobank Βέροιας. Πλήγμα για τον τόπο, εκβιαστικές πρακτικές για τους υπαλλήλους.

Ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άγγελος Τόλκας κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά στους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης με θέμα την απόφαση της διοίκησης της τράπεζας Eurobank να κλείσει, στα μέσα Φεβρουαρίου,  25 καταστήματα, μεταξύ αυτών και το κατάστημα της Μητροπόλεως στη Βέροια.


Για το θέμα αυτό είχε Διαδικτυακή συνάντηση με το Προεδρείο των Εργαζομένων της Eurobank με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Αντώνη Δεληχάτσιο.

Σύμφωνα με το Προεδρείο η απόφαση της Eurobank λαμβάνεται χωρίς κριτήρια και ενώ το κατάστημα της Βέροιας δεν θεωρείται αρνητικών αποδόσεων. Την ίδια στιγμή παρατηρούντια τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα όλων των τραπεζών που οφείλονται στην έλλειψη υπαλλήλων.

               Στην ο Άγγελος Τόλκας θέτει τα προβλήματα που δημιουργούνται (οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά) στους τραπεζοϋπαλλήλους από τις αποφάσεις συγκεκριμένων τραπεζών που ουσιαστικά τους οδηγούν βιαίως στην έξοδο ή τους μεταθέτουν σε άλλες πολύ μακρινές αποστάσεις, ενώ την ίδια στιγμή άλλες τραπεζικές πρακτικές δείχνουν ότι υπάρχουν λύσεις.

Επιπλέον, με το κλείσιμο του καταστήματος αποκλείονται από τις συναλλαγές μικροί καταθέτες, ηλικιωμένοι που δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές, επαγγελματίες αλλά και συνολικά η περιφέρεια. Τη στιγμή μάλιστα που οι Τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν, στηρίχθηκαν από την Πολιτεία και πρέπει να αναλάβουν τον αναπτυξιακό τους ρόλο. 

Τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να στηρίξουν τις ανάγκες της Ημαθίας και των εργαζομένων, το ίδιο και οι τοπικοί Βουλευτές της ΝΔ που αρκούνται σε θεωρητικές αναλύσεις περί ανάπτυξης και ανέξοδες δηλώσεις περί δήθεν μείωσης φόρων.

 


Έχει διαβαστεί 1009 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 513 επισκέπτες και 0 μέλη.