Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: "Εξαιρέθηκαν της στήριξης οι παραγωγοί της Ημαθίας"
από Η Άλλη Άποψη
Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με έκπληξή μας διαβάσαμε το δελτίο τύπου του ΥΠΑΑΤ σήμερα το πρωί και παρατηρήσαμε ότι επιχορηγούνται με de minimis οι μηλοπαραγωγοί της Αγιάς Λάρισας και έπονται οι ΠΕ Καστοριας , Κοζάνης, Πιερίας, Φλώρινας και Μαγνησίας, χωρίς να αναφέρονται πουθενά οι συνάδελφοί μας της Ημαθίας.
Καλούμε τον ΥΠΑΑΤ κ. Γεωργαντά άμεσα να επανορθώσει το λάθος του και να συμπεριλάβει τους πληγέντες παραγωγούς μήλων της Ημαθίας στον σχεδιασμό του .
Τον καλούμε επίσης άμεσα να ανακοινώσει την στήριξη στο ροδάκινο όπως υποσχέθηκε αναφορικά με τις βροχοπτώσεις αλλά και την στήριξη τυων επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία.
Σε κάθε περίπτωση οι αγρότες προετοιμαζόμαστε για μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Πανελλαδική Σύσκεψη των Μπλόκων την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην Νίκαια της Λάρισας".