Κυριακή, 12 Ιούλ, 2020

 • Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων:Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης
 • «Πανδημίες και επιδημία στην Βέροια των αρχών του 2Οου αιώνα»: Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
 • Ο Τ. Μπαρτζώκας για τις εξελίξεις με την Αγία Σοφιά
 • Καλοκαιρινό πρόγραμμα ΚΕΠΑ Βέροιας: Φιλόδοξο ναι, ρεαλιστικό;
 • Η εισήγηση του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Αγιά Σοφιά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας (Παρασκευή 10/07/2020)
 • Μανώλης Μητσιάς .“50 χρόνια χρυσάφι”
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων:Δελτίο Τύπου σχετικά με την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης1 «Πανδημίες και επιδημία στην Βέροια των αρχών του 2Οου αιώνα»: Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση2 Ο Τ. Μπαρτζώκας για τις εξελίξεις με την Αγία Σοφιά3 Καλοκαιρινό πρόγραμμα ΚΕΠΑ Βέροιας: Φιλόδοξο ναι, ρεαλιστικό;4 Η εισήγηση του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Αγιά Σοφιά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας (Παρασκευή 10/07/2020)5 Μανώλης Μητσιάς .“50 χρόνια χρυσάφι”6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Όνειρο οι διακοπές για τους πολλούς!

Ερευνά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας δείχνει ότι φέτος το καλοκαίρι το 53% των συμπατριωτών μας θα μείνει στην πόλη. Αιτία δεν είναι ο φόβος για τον κορονοϊό, αλλά η οικονομική δυσπραγία. Τα σχόλια δικά σας. Περισσότερα

Αλεξάνδρεια: Αντιπαράθεση Γκυρίνη με Ναλμπάντη

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Αλεξάνδρεια: Αντιπαράθεση Γκυρίνη με Ναλμπάντη

Δημόσια αντιπαράθεση με ανακοινώσεις στα ΜΜΕ μεταξύ των υποψήφιων Π. Γκυρίνη και Κ. Ναλμπάντη. Παραθέτουμε τις δηλώσεις τους

Τελικά ο κ. Ναλμπάντης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ;

Λίγες μέρες μετά την αλλαγή του χρόνου (2/01/2019), ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να παρουσιάσει  μέσα από το επίσημο κομματικό του όργανο που είναι η εφημερίδα ΑΥΓΗ, την λίστα με τις πρώτες υποψηφιότητες που θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές του 2019. (Δείτε ΕΔΩ) Αυτή η πληροφορία, αρχικά θα μπορούσε να είναι αδιάφορη. Ωστόσο,  υπάρχει ένα σημείο που την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα: Μέσα στην λίστα των ονομάτων που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, φιγουράρει φαρδιά πλατιά και το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη

Σε προηγούμενη δήλωση της Ώρας Ευθύνης, είχε αναφερθεί το γεγονός της στήριξης του κ. Ναλμπάντη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά χωρίς να υπάρξει απάντηση. Γιατί άραγε;  Γιατί η απάντηση είναι προφανής: Την στιγμή που οι Αλεξανδρινοί αλλά και όλοι οι Έλληνες Μακεδόνες έτρεχαν σε κάθε διαδήλωση και πνίγονταν στα δακρυγόνα θέλοντας να εκφράσουν  το δίκαιο αίτημά τους να μην παραχωρηθούν ιστορικά κεκτημένα αιώνων όπως το όνομα της Μακεδονίας, την ίδια στιγμή, ο κ. Ναλμπάντης και οι συνεργάτες του, πίσω από κλειστές πόρτες, έκλειναν συμφωνίες προκειμένου να λάβουν στήριξη από την κυβέρνηση που τελικά παρέδωσε και Μακεδονικό όνομα και Μακεδονική γλώσσα στους Σκοπιανούς.

Ώρα Ευθύνης -  Παναγιώτης Γκυρίνης

Κ. Ναλμπάντης: Επικίνδυνα διχαστικός μέσα στον πανικό του ο κ. Γκυρίνης

 Με έκπληξη ομολογώ, διάβασα την ανακοίνωση του κ. Γκυρίνη, ο οποίος δείχνει ότι πλέον βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση ενόψει των εκλογών του προσεχούς Μάη, αποκαλύπτοντας την μικρότητα της πολιτικής του ύπαρξης.

Με τη νέα επιχειρούμενη επίθεση στο πρόσωπο μου και την παράταξη μας, ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας διαπράττει το ατόπημα του διαχωρισμού των συνδημοτών μας σε «πατριώτες και μη» και βέβαια ο ίδιος κρατά για τον εαυτό του τον ρόλο του «υπερπατριώτη» που ξεσκεπάζει και κατακεραυνώνει τους «απάτριδες» συνδημότες του.

Όλη η ντροπή δική του, αν και προφανώς δεν μπορεί να αισθανθεί ίχνος ντροπής μέσα στην παραζάλη του μικροπολιτικού αμοραλισμού που τον έχει κατακυριεύσει. Τον αφήνουμε να συνεχίσει μόνος τους τον  ολισθηρό κατήφορο τον οποίο επέλεξε εδώ και καιρό, αδιαφορώντας για το Δήμο, τα προβλήματα του τόπου, τους συνδημότες μας και τις ευθύνες που απορρέουν από τη θεσμική θέση στην οποία δυστυχώς θα βρίσκεται μέχρι τις εκλογές.

Επειδή όμως μιλάει περί «ανεξαρτησίας» συνδυασμών, ο ίδιος που ακύρωσε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης του κατά την κοινή μας κάθοδο προ 4ετίας, θα του θυμίσουμε τα εξής:

Ανεξάρτητος συνδυασμός είναι ο συνδυασμός που συγκροτείται από συνειδητοποιημένους δημότες, οι οποίοι συμφωνούν και κλειδώνουν τις κομματικές τους ταυτότητες στα σπίτια τους. Ανεξάρτητος υποψήφιος είναι αυτός που πολιτικά και ηθικά στέκεται στα δικά του πόδια.

Συνεπακόλουθα κριτήρια ανεξαρτησίας είναι η ελευθερία από κομματικά πελατολόγια, από ρουσφετολογικές λειτουργίες και εξαρτήσεις με σχέσεις διαπλοκής προς εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων. Επίσης, κριτήριο ανεξαρτησίας αποτελεί η δημοκρατική λειτουργία, δηλαδή η ισονομία και η ισοτιμία των δημοτών απέναντι στο θεσμό.

Ο συνδυασμός «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» αντέχει στη σύγκριση με αυτά τα κριτήρια, σε αντίθεση με τον ίδιο του οποίου η «ανεξαρτησία» άνθισε μόνο προεκλογικά προ 4ετίας κι ως εκεί. Οι λοιπές προσεγγίσεις με το τι κάνουν οι γράφουν τρίτοι την αυγή η το δειλινό, είναι εκ του πονηρού και αφορούν μόνο ανώνυμους κατεργάρηδες ή υποβολιμαίους επώνυμους στον περίγυρο του.

Εμείς από το «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ», έχουμε τονίσει πως δεν διαχωρίζουμε τους συνδημότες μας με βάση τις κομματικές προτιμήσεις τους, ούτε με το χρώμα του δέρματος ή άλλο κριτήριο και τους καλούμε να γυρίσουν την πλάτη στις διχαστικές – μισαλλόδοξες, άκρως επιζήμιες μα και επικίνδυνες για τον τόπο, κορώνες πατριδοκαπηλίας του κ. Γκυρίνη.

Δυστυχώς για τον ίδιο, θα συνεχίσει για τις προσεχείς 88 ημέρες να ζει τον εφιάλτη του, βλέποντας την παράταξη μας να αγκαλιάζεται από συνδημότες ΟΛΩΝ των κομματικών προτιμήσεων, γιατί ο Δήμος ανήκει σε όλους τους δημότες κι όχι σε μια κλειστή κάστα κομματικών φίλων, την οποία ο ίδιος εκφράζει.

Κώστας Ναλμπάντης

Υπ. Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

 

 

 

Έχει διαβαστεί 108 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 30 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 12 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 17 ως 33 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 13 Ιουλίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 14 ως 29 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 133 επισκέπτες και 1 μέλος.