Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Αμεσα μέτρα “ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ” τοπικά του ΕΣΥ!
από Η Άλλη Άποψη
Η σημαντική αύξηση των “κρουσμάτων” στην Ημαθία σε συνδυασμό με την έναρξη των σχολείων χωρίς ουσιαστικά μέτρα δημιουργούν μία δύσκολη κατάσταση. Χρειάζονται πολλά να γίνουν τοπικά τόσο στην “θωράκιση” του τοπικού ΕΣΥ, όσο και στην αντιμετώπιση των περίφημων “εστιών υπερμετάδοσης”. Ταυτόχρονα ο χαμηλός εμβολιασμός του πληθυσμού δεν αντιμετωπίζεται με απαγορεύσεις αλλά ουσιαστική και υπεύθυνης καμπάνια.
Η “ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ” με όλες της τις δυνάμεις στηρίζει τα αιτήματα των μαζικών φορέων για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας με μόνιμο προσωπικό και κρατικούς πόρους, κατάργηση της επιχειρηματικότητας, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ένταξη στα ΒΑΕ, ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος και άλλα επείγοντα μέτρα προστασίας.