Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Άμεσες ενέργειες για αποζημίωση βροχοπτώσεων από τον ΕΛΓΑ χωρίς άλλα ψέματα και υπεκφυγές
από Η Άλλη Άποψη
Η καταστροφή που προκλήθηκε, στο σύνολο των καλλιεργειών, από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, είναι μεγάλη και στις περισσότερες περιπτώσεις ολοκληρωτική. Ιδιαίτερα όμως τα κεράσια που είχαν πληγεί και από προηγούμενες βροχοπτώσεις δέχτηκαν το τελειωτικό χτύπημα, ενώ τα ροδάκινα σαπίζουν στα χωράφια και η μονίλια θερίζει.
Για άλλη μια φορά ο πλούτος του Νομού μας καταστρέφεται. Από την επαφή που είχα τις προηγούμενες ημέρες με αγρότες και συνεταιρισμούς από διάφορες περιοχές της Ημαθίας, διαπίστωσα ότι οι αγρότες μπροστά σε μια ακόμη καταστροφή, βρίσκονται σε απόγνωση, ενώ νιώθουν απροστάτευτοι από τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και του κ. Αποστόλου τα τελευταία τρία χρόνια .
Ο εμπαιγμός όμως κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει.
Οι παραγωγοί είναι ακόμη απλήρωτοι για τις περσινές βροχοπτώσεις και σήμερα βιώνουν ξανά την καταστροφή.