Ούτε να το σκεφτεί η κυβέρνηση να στείλει Ελληνες στρατιώτες στη Γάζα! Κανένας ένστολος να μην αποδεχτεί τη συμμετοχή στον στρατό κατοχής που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι σύμμαχοί τους. Κανένας εργαζόμενος, βιοπαλαιστής, νέος και νέα να μην το επιτρέψει!Προσπαθούν να θολώσουν τα νερά για τα βρώμικα σχέδιά τους, επειδή ξέρουν ότι... Περισσότερα
Αναβολή προγραμματισμένης επίσκεψης κλιμακίου ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Μετά από επίσημη ενημέρωση ότι, κατόπιν ερώτησης του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Φώτη Φωτιάδη, το ζήτημα του Προαστιακού Σιδηροδρόμου θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 25 Φεβρουαρίου 2026, κρίνεται σκόπιμη η αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο 19-02-2026 επίσκεψης του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία.
Η αναβολή αποφασίστηκε προκειμένου η επίσκεψη να πραγματοποιηθεί σε χρόνο που θα επιτρέψει την πλήρη αξιολόγηση των εξελίξεων και την ουσιαστική συμβολή του κλιμακίου στον δημόσιο διάλογο για το κρίσιμο αυτό ζήτημα.
Η νέα ημερομηνία της επίσκεψης θα ανακοινωθεί άμεσα μόλις οριστικοποιηθεί.