Σάββατο, 18 Ιαν, 2020

• Αποσύρονται οι ταμειακές μηχανές που δεν έχουν online σύνδεση με την ΑΑΔΕ
  • Σύσκεψη για το Ασφαλιστικό έγινε στη Βέροια
  • Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ
  • ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ με ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
  • Τάσος Μπαρτζώκας για τη συνάντηση με κλιμάκιο της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει το θαυμασμό και την έμπρακτη υποστήριξή μου»
  • Εκδήλωση της ΠΕ Ημαθίας και της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας για την παρουσίαση έκδοσης αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων

Ανακοίνωση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ» για την απεργία της 24/9 και της αύξησης της τιμής των καυσίμων

Με αφορμή την πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν προκηρύξει για την Τρίτη 24/9 Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ανάμεσά τους και το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, η ΛΑ.Σ Νάουσας καλεί όλο τον εργαζόμενο λαό της πόλης όλες τις κοινωνικές τάξεις της Νάουσας, που τα δικαιώματά τους και τα εισοδήματά τους πλήττονται  διαχρονικά, να ορθώσουν το ανάστημά τους και να δείξουν την αλληλεγγύη μεταξύ τους.
Εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, άνεργοι, γυναίκες, εκπαιδευτικοί και μαθητές να συντονίσουν τα βήματά τους, να συμμαχήσουν μεταξύ τους και η μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θα σχηματίσουν να αποτελέσει απόρθητο κάστρο για την προστασία των εισοδημάτων τους και των δικαιωμάτων τους που έχουν μπει στο στόχαστρο διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, χθες από το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα από τη Νέα Δημοκρατία, που έχει πάρει τη σκυτάλη από τον πρώτο.
      Επιπλέον γινόμαστε μάρτυρες της διεθνούς αντιπαράθεσης διαφόρων ιμπεριαλιστικών κέντρων, που υποστηρίζουν ενεργειακά μονοπώλια για το μοίρασμα ενεργειακών πηγών και τον έλεγχο ενεργειακών οδών και αγωγών μεταφοράς. Τώρα ειδικά που πλησιάζει ο χειμώνας αυτό έχει σαν συνέπεια την αύξηση της τιμής της ενέργειας και ειδικά του πετρελαίου.
   Να διεκδικήσουμε να καταργηθούν ο ΦΠΑ, οι ειδικοί φόροι και γενικότερα οι έμμεσοι φόροι στα καύσιμα, που πληρώνουν οι εργαζόμενοι, ενώ αντίθετα μεγάλο κεφάλαιο και εφοπλιστές απολαμβάνουν φοροελαφρύνσεις και αφορολόγητα καύσιμα.
   Να μειωθεί άμεσα και δραστικά η τιμή των καυσίμων για το λαό.
   Ο χειμώνας να μην βρει καμία οικογένεια χωρίς επαρκή και κανονική θέρμανση.
  ‘Όχι στην ενεργειακή φτώχεια.

Τμήμα Οικονομίας Ενέργειας και Περιβάλλοντος

της ΛΑ.Σ Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Τα Πιο Δημοφιλή