Κυριακή, 20 Σεπ, 2020

• Ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ με δυνατό μήνυμα
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό  19/9
  • Να καταδικαστούν οι εγκληματίες φασίστες της Χρυσής Αυγής
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ».ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ:Για την απώλεια του συνάδελφου Βαγγέλη Μπούτα
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • Βαφτίζουν «αύξηση του μισθού»... το νέο δώρο στην εργοδοσία!
Ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ με δυνατό μήνυμα1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό  19/92 Να καταδικαστούν οι εγκληματίες φασίστες της Χρυσής Αυγής3 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ».ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ:Για την απώλεια του συνάδελφου Βαγγέλη Μπούτα 4 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 5 Βαφτίζουν «αύξηση του μισθού»... το νέο δώρο στην εργοδοσία!6

«Εκσυγχρονισμός» της επίθεσης στη συνδικαλιστική δράση

Λέει ο πρωθυπουργός: «Λίγοι θα έχουν αντίρρηση στο γεγονός ότι ένας συνδικαλιστικός νόμος ο οποίος είχε ψηφιστεί το 1982, χρειάζεται επιτέλους κάποιον ουσιαστικό εξορθολογισμό». Από κοντά, ο υπουργός Εργασίας προσθέτει: «Ο συνδικαλιστικός νόμος 1264/1982 την εποχή που ψηφίστηκε ήταν καινοτόμος και αναγκαίος. Ωστόσο μετά από 38 χρόν... Περισσότερα

Ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας για τον ΕΛΓΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας για τον ΕΛΓΑ

Από το Δήμο Βέροιας ανακοινώνεται ότι παρελήφθησαν από τον ΕΛΓΑ, οι πίνακες επανεκτιμήσεων για ζημίες φυτικής παραγωγής που προκλήθηκαν από α) τον παγετό της 4ης Απριλίου 2015 (4/4/2015), β) την ανεμοθύελλα της 25ης Απριλίου 2016 (25/4/2016) και γ) το χαλάζι της 18ης Ιουνίου 2015 (18/6/2015).

Για περισσότερες πληροφορίες ή ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ, κ. Σιδηρόπουλο Αθανάσιο, γραφείο 3 (Δημαρχείο), τηλ. 2331350535, μέχρι τις 30/11/2017.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Μερική συννεφιά
Άνεμος ΔΒΔ 1 μποφόρ

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου

Άνεμος Α 2 μποφόρ

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου

Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Έχουμε online 97 επισκέπτες και 1 μέλος.