Κυριακή, 17 Νοέ, 2019

• Μεγάλη νίκη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο μπάσκετ
  • Πολυτεχνείο 1973, Ικαρία 1993: Ο αφανής ήρωας Γιώργος Κηρύκου
  • Αγώνας και όχι… «καλοπιάσματα»
  • Ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
  • Αλέκος Χατζηκώστας: Ο φωτογράφος της πορείας του Πολυτεχνείου (Επίκαιρο Διήγημα)
  • Η Νάουσα χειρουργεί το ρατσιστικό απόστημα
Μεγάλη νίκη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο μπάσκετ1 Πολυτεχνείο 1973, Ικαρία 1993: Ο αφανής ήρωας Γιώργος Κηρύκου2 Αγώνας και όχι… «καλοπιάσματα»3 Ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ4 Αλέκος Χατζηκώστας: Ο φωτογράφος της πορείας του Πολυτεχνείου (Επίκαιρο Διήγημα)5 Η Νάουσα χειρουργεί το ρατσιστικό απόστημα6

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταδικάζει την τρομοκρατία και την καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται από σωματεία και λαϊκές επιτροπές για την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους τραπεζίτες.

Μετά την ψήφιση της τροπολογίας που μετατρέπει σε «ιδιώνυμο» την αγωνιστική δράση για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, έρχονται οι εισαγγελικές αρχές με την συνδρομή της αστυνομίας και προχωρούν σε ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσου Τσιαπλέ και άλλων 6 διαδηλωτών που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στις 10/1/18.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτυπάει με κάθε τρόπο το εργατικό-λαϊκό κίνημα, για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των τραπεζικών ομίλων. Σε αυτή την γραμμή είναι και η προχθεσινή απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε σωματεία που διαμαρτύρονταν για τις κατασχέσεις λαϊκών κατοικιών σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα.

Η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής προς όφελος των συμφερόντων των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των επιχειρηματικών ομίλων από τις κυβερνήσεις τους πάει χέρι – χέρι με την καταστολή ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων. Αυτή είναι η «δίκαιη ανάπτυξη» τους.

Τέτοιες ενέργειες ποινικοποίησης και καταστολής δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν το ταξικό κίνημα, όπως δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν και όσους χάνουν τα σπίτια τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους του συνταξιούχους να μη φοβηθούν, να μην ντραπούν, να συσπειρωθούν στα ταξικά τους σωματεία, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να δώσουμε τη μάχη για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.

Εμπρός λαέ ξεσηκωμός Κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Τα Πιο Δημοφιλή

Κυρίως συννεφιά