Τετάρτη, 27 Ιαν, 2021

•  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :Άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς κανένα μέτρο !!!!
  • ΕΛΜΕ Ημαθίας: Για το ζήτημα των Μουσείων
  • Εκλογικός νόμος και Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας
  • Ημερήσια έκθεση επιτήρησης COVID-19 (26/01/2021)
  • Ενίσχυση στους αγρότες που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας ζητά ο Γκυρίνης
  • ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ: «Δεν ξεχνάμε τα ολοκαυτώματα του ναζισμού»
 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :Άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς κανένα μέτρο !!!!1 ΕΛΜΕ Ημαθίας: Για το ζήτημα των Μουσείων2 Εκλογικός νόμος και Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας3 Ημερήσια έκθεση επιτήρησης COVID-19 (26/01/2021)4 Ενίσχυση στους αγρότες που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας ζητά ο Γκυρίνης5 ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ: «Δεν ξεχνάμε τα ολοκαυτώματα του ναζισμού»6

Ελπιδοφόρος αγώνας

Μια πρώτη μαζική και δυναμική απάντηση πήραν την περασμένη Πέμπτη τα σχέδια της κυβέρνησης, με τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, με αίτημα να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη, να ανοίξουν τώρα οι σχολές με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, να θωρακιστούν τα σχολεία από την ... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταδικάζει την τρομοκρατία και την καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται από σωματεία και λαϊκές επιτροπές για την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους τραπεζίτες.

Μετά την ψήφιση της τροπολογίας που μετατρέπει σε «ιδιώνυμο» την αγωνιστική δράση για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, έρχονται οι εισαγγελικές αρχές με την συνδρομή της αστυνομίας και προχωρούν σε ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσου Τσιαπλέ και άλλων 6 διαδηλωτών που συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στις 10/1/18.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτυπάει με κάθε τρόπο το εργατικό-λαϊκό κίνημα, για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των τραπεζικών ομίλων. Σε αυτή την γραμμή είναι και η προχθεσινή απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε σωματεία που διαμαρτύρονταν για τις κατασχέσεις λαϊκών κατοικιών σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα.

Η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής προς όφελος των συμφερόντων των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των επιχειρηματικών ομίλων από τις κυβερνήσεις τους πάει χέρι – χέρι με την καταστολή ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων. Αυτή είναι η «δίκαιη ανάπτυξη» τους.

Τέτοιες ενέργειες ποινικοποίησης και καταστολής δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν το ταξικό κίνημα, όπως δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν και όσους χάνουν τα σπίτια τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους του συνταξιούχους να μη φοβηθούν, να μην ντραπούν, να συσπειρωθούν στα ταξικά τους σωματεία, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να δώσουμε τη μάχη για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.

Εμπρός λαέ ξεσηκωμός Κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιος.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Περιοδικά σύννεφα
Άνεμος ΒΔ 4-6 μποφόρ