Πέμπτη, 21 Νοέ, 2019

• Σωστή γνωμοδότηση!
  • Παρεμβάσεις της ΕΛΜΕ Ημαθίας για το Προσφυγικό
  • ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΄΄ΑΜΙΛΗΤΟΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ΄΄
  • Πολύωρη και με εντάσεις…
  • Απάντηση ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη στους ισχυρισμούς Αραχωβίτη για την ΕΒΖ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέσεις και σπέκουλα, η Κυβέρνηση έργα και αποτελέσματα
  • ΔΙΑΣΤΗΜΑ: Εξωγήινα σάκχαρα βασικά για τη ζωή ανιχνεύθηκαν σε μετεωρίτες
Σωστή γνωμοδότηση!1 Παρεμβάσεις της ΕΛΜΕ Ημαθίας για το Προσφυγικό2 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΄΄ΑΜΙΛΗΤΟΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ΄΄3 Πολύωρη και με εντάσεις…4 Απάντηση ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη στους ισχυρισμούς Αραχωβίτη για την ΕΒΖ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέσεις και σπέκουλα, η Κυβέρνηση έργα και αποτελέσματα 5 ΔΙΑΣΤΗΜΑ: Εξωγήινα σάκχαρα βασικά για τη ζωή ανιχνεύθηκαν σε μετεωρίτες6

Ανακοίνωση του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Ανακοίνωση   του  Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, αλληλεγγύη στον αγώνα της αγροτιάς.

Χαιρετίζουμε τους μικρομεσαίους αγρότες που παλεύουν για την επιβίωση τους και δηλώνουμε απερίφραστα  πως  συμπαραστεκόμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τα δικαία αιτήματα τους.

Απέναντι στα δικαιώματα των αγροτών βρίσκεται η ιδία πολιτική που πλήττει και τα δικά μας δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους - εργαζόμενους  να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τους μεγαλέμπορους – βιομήχανους, κυβέρνηση και ΕΕ.

Καταγγέλλουμε τις δικαστικές διώξεις με πρωτοφανείς και απαράδεκτες διαδικασίες ενάντια σε στελέχη αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών, ενάντια στην συνδικαλιστική οργάνωση και δράση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ο αυταρχισμός και η καταστολή της κυβέρνησης απέναντι στις διεκδικήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων και αγροτών δεν έχει τελειωμό. Υπερασπίζεται τα κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου, εργατών και αγροτών, ποινικοποιεί και συκοφαντεί τους λαϊκούς αγώνες. Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας.

Αντιπροσωπεία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας  θα επισκεφθεί τα μπλόκα στη Διασταύρωση Νάουσας και Κουλούρα Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Τα Πιο Δημοφιλή

Περιοδικά σύννεφα