Πέμπτη, 01 Οκτ, 2020

• ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Λ. ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΣΕ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Έλλειψη γιατρών και φαρμάκων για ευπαθείς πρόσφυγες και μετανάστες στη Βέροια
  • Τάσος Κωστόπουλος συντονιστής Ν.Ε Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Πηγαίνουμε με λογική ανοίγματος και ενότητας προς το Συνέδριο»
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 1/10
  • Δημοτική Παράταξη "Συνδημότες": Κατέθεσε αγωγή
  • Αντώνης Λιόλιος, παθολόγος, εντατικολόγος: «Ο COVID 19 είναι μία καλή υπενθύμιση για την ανάγκη δυνατού Δημόσιου Συστήματος Υγείας»
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:Απειλεί τους μαθητές με απουσίες στην τηλεκπαίδευση χωρίς καν να τους έχει εξασφαλίσει την πρόσβαση σε αυτήν!
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Λ. ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΣΕ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Έλλειψη γιατρών και φαρμάκων για ευπαθείς πρόσφυγες και μετανάστες στη Βέροια1 Τάσος Κωστόπουλος συντονιστής Ν.Ε Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Πηγαίνουμε με λογική ανοίγματος και ενότητας προς το Συνέδριο»2 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 1/103 Δημοτική Παράταξη "Συνδημότες": Κατέθεσε αγωγή              4 Αντώνης Λιόλιος, παθολόγος, εντατικολόγος: «Ο COVID 19 είναι μία καλή υπενθύμιση για την ανάγκη δυνατού Δημόσιου Συστήματος Υγείας»5 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:Απειλεί τους μαθητές με απουσίες στην τηλεκπαίδευση χωρίς καν να τους έχει εξασφαλίσει την πρόσβαση σε αυτήν!6

«Αναβαθμισμένοι» κίνδυνοι

Νέοι, «αναβαθμισμένοι» κίνδυνοι, με το λαό στο στόχαστρο. Αυτά είναι τα «δώρα» που κουβαλούσε στις βαλίτσες του ο Πομπέο, η επίσκεψη του οποίου ήρθε να σφραγίσει τη μετατροπή της χώρας σε προπύργιο των αμερικανικών στρατιωτικών και οικονομικών σχεδιασμών στην περιοχή, «αιχμή του δόρατος» απέναντι στους ανταγωνιστές των ΗΠΑ, πρω... Περισσότερα

Ανακοίνωση του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Ανακοίνωση   του  Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, αλληλεγγύη στον αγώνα της αγροτιάς.

Χαιρετίζουμε τους μικρομεσαίους αγρότες που παλεύουν για την επιβίωση τους και δηλώνουμε απερίφραστα  πως  συμπαραστεκόμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τα δικαία αιτήματα τους.

Απέναντι στα δικαιώματα των αγροτών βρίσκεται η ιδία πολιτική που πλήττει και τα δικά μας δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους - εργαζόμενους  να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τους μεγαλέμπορους – βιομήχανους, κυβέρνηση και ΕΕ.

Καταγγέλλουμε τις δικαστικές διώξεις με πρωτοφανείς και απαράδεκτες διαδικασίες ενάντια σε στελέχη αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών, ενάντια στην συνδικαλιστική οργάνωση και δράση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ο αυταρχισμός και η καταστολή της κυβέρνησης απέναντι στις διεκδικήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων και αγροτών δεν έχει τελειωμό. Υπερασπίζεται τα κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου, εργατών και αγροτών, ποινικοποιεί και συκοφαντεί τους λαϊκούς αγώνες. Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας.

Αντιπροσωπεία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας  θα επισκεφθεί τα μπλόκα στη Διασταύρωση Νάουσας και Κουλούρα Βέροιας.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Κυρίως καθαρός