Παρασκευή, 05 Μάρ, 2021

• ΜΗΝΥΜΑ Δ/ΝΤΗ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ, κ.ΠΥΡΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ
  • ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Δίκαιος ο αγώνας των εκπαιδευτικών ενάντια στην αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση που προωθεί η κυβέρνηση
  • Βέροια: Σημαντικές φθορές στην Παιδική Χαρά των Αγίων Αναργύρων
  • Τάσος Μπαρτζώκας με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας: εφ΄όλης της ύλης για τα ζητήματα της εκπαίδευσης
  • Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας με τον νέο Αστυνομική Διευθυντή Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Γιώργο Αδαμίδη
  •  «Να δοθούν άμεσα οι ενισχύσεις de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς»: Κατάθεση Ερώτησης στη Βουλή από τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη.
ΜΗΝΥΜΑ Δ/ΝΤΗ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ, κ.ΠΥΡΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ1 ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Δίκαιος ο αγώνας των εκπαιδευτικών ενάντια στην αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση που προωθεί η κυβέρνηση2 Βέροια: Σημαντικές φθορές στην Παιδική Χαρά των Αγίων Αναργύρων3 Τάσος Μπαρτζώκας με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας: εφ΄όλης της ύλης για τα ζητήματα της εκπαίδευσης4 Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας με τον νέο Αστυνομική Διευθυντή Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Γιώργο Αδαμίδη5  «Να δοθούν άμεσα οι ενισχύσεις de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς»: Κατάθεση Ερώτησης στη Βουλή από τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη.6

Lockdown στην πολιτική τους!

Η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει ένα νέο lockdown ...μέσα στο lockdown, για να εκτονώσει την πίεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας, είναι ομολογία των αδιεξόδων στα οποία οδηγεί τον λαό η πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας. Αυτή η πολιτική, που υλοποιούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα, ευθύνε... Περισσότερα

Aνακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Aνακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος Γιώργος Κουτσούκης. Ήταν μεγάλη η προσφορά του στην οργάνωση και τη δράση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, του οποίου διατέλεσε πρόεδρος από το 2004 έως το 2016. Την ίδια περίοδο υπήρξε αντιπρόσωπος στα συνέδρια της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Συμμετείχε σε όλες τις κινητοποιήσεις και στην προετοιμασία τους πάντα με αγωνιστικό πνεύμα και διάθεση προσφοράς. Συνέβαλε αποφασιστικά στην μαζικοποίηση του σωματείου και στην ένταξη του στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Είχε την αποδοχή όλων των συναδέλφων.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγο και στα παιδιά του.

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

Περιοδικά σύννεφα
Άνεμος ΝΝΑ 2-3 μποφόρ