Δευτέρα, 22 Ιούλ, 2019

• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες
  • Τα στερνά και τα πρώτα…
  • Ευδοκίμως τερματήσας
  • Συνεδρίαση μισής ώρας!
  • ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ
  • «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες1 Τα στερνά και τα πρώτα…2 Ευδοκίμως τερματήσας3 Συνεδρίαση μισής ώρας!4 ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ5 «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας6

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μιχάλη Τζαφερόπουλου με τον Κώστα Βοργιαζίδη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Μιχάλη Τζαφερόπουλου με τον Κώστα Βοργιαζίδη

Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και να μετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δράση με γνώση» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Βέροιας. Η επαγγελματική, κοινωνική και συνδικαλιστική διαδρομή μου, με έχει εφοδιάσει με προσλαμβάνουσες τις οποίες θέλω και μπορώ να χρησιμοποιήσω για το καλό του τόπου μας. Η πολυετής παρουσία μου στη παγκόσμια χειροσφαίριση, μου έδωσε πολύτιμες εικόνες και εμπειρίες που θα μπορούσα να της μεταφέρω για την ανάπτυξη του δήμου μας. Γνώμονας η δυναμική της σκληρής δουλειάς και η αξία της γνώσης, όταν αυτή χρησιμοποιείται σωστά. Έτσι λοιπόν, ελπίζω με την στήριξη σας, να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω το καλύτερο για τον Δήμο μας.

*Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος είναι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας. Είναι εν ενεργεία διεθνής διαιτητής χειροσφαίρισης από το 2009 με παρουσία σε κορυφαίες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διακρίσεις με συμμετοχή του σε τελικούς σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Τα Πιο Δημοφιλή

Κυρίως καθαρός