Κυριακή, 16 Ιούν, 2019

  • ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία
  • ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
  • ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ
  • Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»
ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών1 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία2 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα3 ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ4 Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία5 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αναμόρφωση του κανονισμού λειτουργίας του Άλσους Αγίου Νικολάου μελετά ο Δήμος Ναουσας

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Η αναγκαιότητα αναμόρφωσης του  κανονισμού λειτουργίας του Άλσους Αγίου Νικολάου (ισχύει από  το 1999) τέθηκε σε σύσκεψη που κάλεσε με εντολή Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μάντσιος με τους επαγγελματίες του άλσους.

Κατατέθηκαν προτάσεις των ιδιωτών αλλά και ενδελεχής πρόταση του Διευθυντή του Ξενοδοχείου ‘Βέρμιον’, καθώς και μελέτη που υπάρχει στα αρχεία του Δήμου, οι οποίες τέθηκαν σε διαβούλευση.

Μεταξύ άλλων προτάθηκε να εμπλουτιστεί το άλσος με δράσεις ποικίλου εκπαιδευτικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος, ενώ συζητήθηκε και η αναγκαιότητα της αναβάθμισης της προσφερόμενης γαστρονομίας, με στόχευση στη γαστρονομική κουλτούρα της περιοχής ώστε να αποκτήσει ταυτότητα.

Συζητήθηκε επίσης η κυκλοφοριακή τάξη και αποφασίστηκε (τουλάχιστον μέχρι την επανενεργοποίηση της δημοτικής αστυνόμευσης) ένα σύστημα ιδιωτικής φύλαξης, το οποίο κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό, με τη βοήθεια της Β΄ Μοίρας για τη διευκόλυνση της σωστής στάθμευσης των λεωφορείων. Στην αποτελεσματική λειτουργία βοήθησε και η πλήρης λειτουργία του πάρκινγκ δίπλα στο κολυμβητήριο, που με ευθύνη της ομάδας έργου και με πολύ προσωπική εργασία καθαρίστηκε αποκαλύπτοντας πλήρως 200 και πλέον θέσεις στάθμευσης.

Σε επόμενες συναντήσεις για το ίδιο θέμα θα  διευρυνθεί ο κύκλος των συνομιλητών, ώστε να διαμορφωθεί ένας πλήρης και σύγχρονος νέος κανονισμός λειτουργίας που θα προστατεύει και θα αναδεικνύει το άλσος ως έναν οργανωμένο πρότυπο προορισμό αξιώσεων.

 

Έχει διαβαστεί 227 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 21 °C
Άνεμος ΔΒΔ 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 16 Ιουνίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 ως 32 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 29 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 92 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά