Δευτέρα, 18 Νοέ, 2019

  • Βέροια: Ν΄ αλλάξει ο τρόπος εορτασμού του Πολυτεχνείου!
  • Ν’ αξιοποιηθεί!
  • Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέκου Χατζηκώστα στον Άγιο Γεώργιο
  • ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ  ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΤΑ”
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 577)
  • Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Βέροια: Ν΄ αλλάξει ο τρόπος εορτασμού του Πολυτεχνείου!1 Ν’ αξιοποιηθεί!2 Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέκου Χατζηκώστα στον Άγιο Γεώργιο3 ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ  ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΤΑ”4 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 577)5 Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.: Συνολικό τοπικό πρόγραμμα ύψους 7.224.000 ευρώ

print
email
από Η Άλλη Άποψη

Μόλις χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, γνωστοποιήθηκε η κατανομή της Δημόσιας Δαπάνης στις Στρατηγικές Τοπικής Ανάπτυξης (CLLD – LEADER), στα πλαίσια του Π.Α.Α. 2014-2020, εκ μέρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το ύψος του συνολικού Τοπικού Προγράμματος (μετά την διαδικασία αναμόρφωσης του προϋπολογισμού που αναμένεται να ακολουθήσει) της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακής Ημαθίας, αναμένεται να ανέλθει στα 7.224.000 ευρώ συνολικά, τα οποία αντιστοιχούν σε 5.050.000 ευρώ εγκεκριμένης Δημόσιας Δαπάνης. Έτσι, για μία ακόμη προγραμματική περίοδο, η Ημαθία θα έχει την τύχη και την δυνατότητα να χρηματοδοτήσει μέσω του Τοπικού Προγράμματος LEADER, δράσεις και έργα μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η αναβάθμιση των οικονομικών προοπτικών της Ημαθίας, ο περιορισμός των κοινωνικών προβλημάτων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Υπενθυμίζεται ότι το Τοπικό Πρόγραμμα, στο οποίο έχει ενταχθεί ως Περιοχή Παρέμβασης το σύνολο της Π.Ε. Ημαθίας (με την εξαίρεση των εντός σχεδίου περιοχών των πόλεων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας), περιλαμβάνει δράσεις ενίσχυσης, τόσο ιδιωτικών επενδύσεων στους βασικούς τομείς της τοπικής οικονομίας, όσο και Δημόσιων παρεμβάσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τους Ο.Τ.Α. της Ημαθίας.

Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. φιλοδοξεί ότι θα αξιοποιήσει έγκαιρα και στο έπακρο τους διατιθέμενους πόρους, γεγονός που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μελλοντικά περαιτέρω ενίσχυση αυτών. Παράλληλα, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον το έργο της για στήριξη της οικονομικής ανάτασης της Ημαθίας, συμβάλλοντας με όλες της τις δυνάμεις στην συλλογική προσπάθεια για αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζει το οικονομικό περιβάλλον. Η πολυετής εμπειρία της, η άριστη γνώση της οικονομικής πραγματικότητας στην Ημαθία, η διαρκής στήριξη της Διοίκησης και των Μετόχων της καθώς και η συνεχής προσπάθεια του στελεχιακού της δυναμικού, αποτελούν εχέγγυα άρτιας και αποτελεσματικής υλοποίησης του εγκεκριμένου Τοπικού Προγράμματος LEADER, συνεχίζοντας έτσι με επιτυχία και συνέπεια, τον αναπτυξιακό ρόλο που επιτελεί εδώ και 20 περίπου χρόνια.

 

Έχει διαβαστεί 159 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 13 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου

Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία 10 ως 18 °C
Άνεμος ΝΑ 0-1 μποφόρ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 12 ως 17 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 93 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά