του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό η έκθεση χειροποίητων κατασκευών γυναικών της Νάουσας
από Η Άλλη Άποψη
Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό το απόγευμα της Δευτέρας (03.04.2023) η έκθεση χειροποίητων κατασκευών που διοργανώνει στο ''Καμίνι'' ο Δήμος Νάουσας, στο πλαίσιο των δράσεων που είναι αφιερωμένες στη γυναίκα.
Η έκθεση με τίτλο "Γυναίκα εν δράσει..." , με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Απριλίου και περιλαμβάνει χειροποίητες κατασκευές γυναικών της Νάουσας, όπως χειροτεχνίες, κόσμημα, κεραμική, πλεκτά αντικείμενα, πάνινες κούκλες κλπ.