«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Η Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία στη Λαϊκή Αγορά της Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα κλιμάκιο της Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία έκανε παρέμβαση στην λαϊκή αγορά της Βέροιας μοιράζοντας υλικό για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές στους συμπολίτες της Βέροιας.
Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στελεχώνουν το περιφερειακό σχήμα στην Ημαθία συνομίλησαν με δεκάδες Βεροιώτες που πήγαιναν στην λαϊκή αγορά, άκουσαν τους προβληματισμούς τους και εξήγησαν με απλό τρόπο τα πολιτικά προτάγματα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κεντρικά αλλά και στην αυτοδιοίκηση.
Μετά το τέλος της δεύτερης παρέμβασης που έγινε χτες Τρίτη το κλιμάκιο έκανε πέρασμα μέσα από τη λαϊκή με ντουντούκα φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των μνημονίων, κατά της ΕΕ και το ευρώ ζητώντας από τους πολίτες να στηρίξουν εκλογικά το σχήμα «Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία»