Παρασκευή, 18 Οκτ, 2019

  • Απάντηση του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα σε ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας
  • Ανένδοτος από το SOS Βέρμιο για το αιολικό στον 'Τρούλο'
  • Μαυρέτα Λενικάκη : «Ο χορός είναι ζωή!»
  • Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μ. Βορίδη με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ
  • Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού εκπροσώπησε τον Δήμο Νάουσας σε άσκηση της Αστυνομικής Ακαδημίας
  • ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ:Όχι σε ένταξη Αλβανίας και Β. Μακεδονίας . Φραστική καταδίκη της Τουρκίας
Απάντηση του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα σε ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας1 Ανένδοτος από το SOS Βέρμιο για το αιολικό στον 'Τρούλο'2 Μαυρέτα Λενικάκη : «Ο χορός είναι ζωή!»3 Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μ. Βορίδη με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ4 Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού εκπροσώπησε τον Δήμο Νάουσας σε άσκηση της Αστυνομικής Ακαδημίας5 ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ:Όχι σε ένταξη Αλβανίας και Β. Μακεδονίας . Φραστική καταδίκη της Τουρκίας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιπαράθεση για το καμένο αυτοκίνητο του Δημάρχου Νάουσας στην Αθήνα

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Αντιπαράθεση για το καμένο αυτοκίνητο του Δημάρχου Νάουσας στην Αθήνα

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (ΦΩΤΟ) ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιαννης, περιγράφει τις πραγματικά τις στιγμές στο κέντρο της Αθήνας καθώς και το κάψιμο του αυτοκινήτου με το οποίο κατέβηκε στην Αθήνα:

«Συμβαίνει τώρα. Πράττωντας το συνταγματικό και πατριωτικό μας καθήκον βρεθήκαμε στην Αθήνα μαζί με εκατοντάδες συνδημότες μας για να εκφράσουμε με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο την αντίθεση μας στη Συμφωνία των Πρεσπών. Σε μια ειρηνική συγκέντρωση απολύτως αναίτια κι ενώ ανάμεσα στους διαδηλωτές βρίσκονταν μικρά παιδιά, έγκυες γυναίκες, ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, οι αστυνομικές δυνάμεις τελείως απρόκλητα επιτέθηκαν σε βάρος του κυρίου όγκου των ελλήνων πολιτών που βρίσκονταν πλησίον της εξέδρας με χημικά προκαλώντας συνθήκες ασφυξίας και πανικού στο συγκεντρωμένο πλήθος. Επικράτησαν σκηνές χάους με τον κόσμο να προσπαθεί να ανασάνει, να βρει καθαρή ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κόσμος να ποδοπατηθεί, και άνθρωποι να πέφτουν λιπόθυμοι στο οδόστρωμα. Προσωπικά, όντας 38 ετών και υγιής έπεσα στο πεζοδρόμιο μη μπορώντας να αναπνεύσω και να δω με εντόνη τάση για εμετό. Δίπλα μου άνθρωποι έκλαιγαν, άλλοι αναζητούσαν τους δικούς τους, άλλοι εκλιπαρούσαν για βοήθεια για ανθρώπους που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους. Αφού, κατορθώσαμε να φτάσουμε σε καθαρό σημείο και να ανακτήσουμε τις αισθήσεις και τον έλεγχο, επικοινώνησα με τα παιδιά που ταξίδεψαν με το λεωφορείο για να διαπιστώσω αν ήταν καλά. Αυτή η ομάδα συνδημοτών είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους. Σήμερα από θαύμα είμαστε ζωντανοί. Εν συνεχεία μεταβαίνοντας στο σημείο όπου είχαμε σταθμεύσει το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε πως είχε υποστεί εμπρησμό από τους γνωστούς κάφρους που δρουν ανενόχλητοι εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης και της δημοκρατίας. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της οδού Ακαδημίας με τη Χ. Τρικούπη σε κεντρικότατο σημείο της Πρωτεύουσας της χώρας, κάτω από τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών. Τα γραφεία ήταν ο πρώτος στόχος και αφού δεν κατέστη δυνατόν να κάψουν τα γραφεία ξέσπασαν στο κρατικό αυτοκίνητο. Αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν πιο κάτω μας "ενημέρωσε" πως στο σημείο που παρκάραμε υπάρχει περιορισμένος έλεγχος από πλευράς του συντεταγμένου κράτους και είναι άντρο αναρχικών. Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση στη ΓΑΔΑ για το περιστατικό. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαστε ζωντανοί και νιώθω ντροπή και απίστευτο θυμό για όλους αυτούς που έθεσαν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε κίνδυνο και έχουν παραδώσει τον έλεγχο του κέντρου της Αθήνας σε υπανθρώπους χωρίς αρχές, αξίες που μισούν την πατρίδα και τους συνανθρώπους τους. Καμία ελπίδα για αυτή τη χώρα.»

Σε σχετική του ανάρτηση στο fb ο πρώην δήμαρχος Νάουσας και νυν δημοτικός σύμβουλος αναφέρει σχολιάζοντας - απαντώντας:

"ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ...ΜΠΑΧΑΛΟ"
Ο εκάστοτε διαχειριστής δημόσιας περιουσίας, έχει τεράστιες ευθύνες για την προστασία της. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον τοπικό μας δημοτικό άρχοντα. Διαβάσαμε, οτι ο δήμος Νάουσας (χωρίς βέβαια, απόφαση του δημοτικού συμβουλίου) και με εντολή "άνωθεν" θα έβαζε λεωφορείο για το συλλαλητήριο και μάλιστα με συμμετοχή 5€ για όσους ήθελαν να μεταβούν στην Αθήνα. Ο ίδιος ο "εντολέας" μάλιστα, προτίμησε να μεταβεί με το καινούργιο υπηρεσιακό όχημα, εντελώς παράνομα. Να υποθέσω οτι δεν είχε τα 5€ ; Μπορεί κι αυτό. Δεν θα έπρεπε όμως φτάνοντας στην Αθήνα και με την εκεί παρουσία χιλιάδων λαού και με τεταμμένη την ατμόσφαιρα, να μεριμνήσει να το προστατέψει σταθμεύοντάς το σε έναν ασφαλή χώρο (πάρκινγκ) και πολύ μακριά από τον χώρο των συγκεντρώσεων; Τι έγινε όμως: Οι γνωστοί "μπαχαλάκηδες" των συγκεντρώσεων, μόλις είδαν παρκαρισμένο "στο πουθενά" υπηρεσιακό αυτοκίνητο με πορτοκαλί πινακίδες, το έβαλαν στόχο και το ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ !!! Τονίζω δε, οτι το όχημα αυτό αγοράστηκε πριν 1 χρόνο για τις αναγκες μετακινήσεων και του Δημάρχου και στοίχησε στον δήμο μας περί τις 20.000 €. Αποτέλεσμα; ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !! Έτσι πολύ κυνικά ο ίδιος, επεχείρησε και πάλι να ρίξει την ευθύνη αλλού.... !!!! ακολουθώντας φυσικά το παράδειγμα αντιδημάρχου του, ο οποίος ουκ ολίγες φορές "σεντράρησε" δημοτικά οχήματα με μεγάλα κόστη επισκευής τους. Και όλα αυτά, φορτώνονται στις πλάτες των δημοτών. Έχουμε λοιπόν μια διοίκηση, που θυμίζει "παιδική χαρά" και η οποία δυστυχώς, ρεζιλεύει καθημερινά τον Δήμο της Ηρωϊκής Πόλης της Νάουσας. Αλήθεια, άν ήταν δικά τους, έτσι θα συμπεριφέρονταν; Τι να υποθέσω: Μας φταίνε άραγε μόνον οι "μπαχαλάκηδες" των Αθηνών ή και κάποιοι άλλοι στους οποίους είναι εμπιστευμένη η δημοτική μας περιουσία;»

 

Έχει διαβαστεί 138 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 15 °C
Άνεμος ΝΔ 2-3 μποφόρ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 13 ως 24 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 13 ως 25 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 95 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά