Τρίτη, 17 Σεπ, 2019

  • ΕΛΜΕ Ημαθίας: Για τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ
  • Για τα προβλήματα στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα
  • Ομαδική έκθεση του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων / εφήβων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας
  • Για τα αδέσποτα στον Δήμο Βέροιας
  • Προτροπές από τον Θ. Σιδηρόπουλο
  • Ανεβαίνει η ένταση και οι τιμές του πετρελαίου...
ΕΛΜΕ Ημαθίας: Για τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ1 Για τα προβλήματα στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αγία Βαρβάρα2 Ομαδική έκθεση του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων / εφήβων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας3 Για τα αδέσποτα στον Δήμο Βέροιας4 Προτροπές από τον Θ. Σιδηρόπουλο5 Ανεβαίνει η ένταση και οι τιμές του πετρελαίου...6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιπαράθεση για τον αποχιονισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας…

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Αντιπαράθεση για τον αποχιονισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας…

Ήταν αναμενόμενο ότι η αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων (χιονιάς) από μέρους της Δημοτικής Αρχής θα ήταν αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλωσετ και στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο.

Στην εισηγητική του παρέμβαση ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης τόνισε ότι ο δήμος τα πήγε πάρα πολύ καλά κατά κοινή ομολογία και του κόσμου, πλην μεμονωμένων φωνών που υποστήριζαν το αντίθετο («κ’άνουν το μαύρο άσπρο». Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του για την επιτυχία του έργου τους.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Αντώνης Μαρκούλης, κατηγορώντας τη διοίκηση ότι είναι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και το περιβάλλον.

«Υπάρχουν ακόμη πάγοι στις αυλές των σχολείων, όπως και λοφίσκοι στα πεζοδρόμια και στον κεντρικό πεζόδρομο» τόνισε, ενώ έψεξε και το γεγονός ότι πεζοδρόμια και δρόμοι καθαρίστηκαν από ιδιώτες.

Οι υποδομές δεν επαρκούν, παρά τις προσπάθειες, σημείωσε ο Γιώργος Μελιόπουλος της ΛΑΣ, ενώ για απαξίωση μιας τιτάνιας προσπάθειες μίλησε ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου.

Σε όλα απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για περισσό θράσος και εκμετάλλευση των καιρικών φαινομένων. Τόνισε ότι επιβάλλεται η συμμετοχή ιδιωτών στον αποχιονισμό, από τον νόμο, ενώ κατήγγειλε την απουσία των καταγγελλόντων από όλα τα συντονιστικά όργανα του δήμου, αλλά και προσπάθεια να μπουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια του δήμου.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος να θέλουν να γίνουν δήμαρχοι. Και επιβραβεύονται από κόμματα και συνδυασμούς…» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, που έκλεισε με μια φράση του Πλάτωνα: «Γνώμη έχουν όλοι, ποιος έχει γνώση όμως…»

«Οι εργαζόμενοι δίνουν όλο τους το είναι στον αποχιονισμό, αλλά η διοίκηση παίρνει την ευθύνη των αποφάσεων. Τα ευχαριστώ τα πήραμε από τον κόσμο και τους επαγγελματίες» είπε κλείνοντας ο δήμαρχος.

Φυσικά το μεγάλο ζήτημα είναι η ύπαρξη των απαραίτητων μέσων και προσωπικού ώστε να αντιμετωπίζονται τα διάφορα καιρικά φαινόμενα από τους Δήμους, χωρίς όμως η κυβέρνηση- κρατική μηχανή αποποιείται τις δικές της ευθύνες που υπάρχουν και είναι μεγάλες. Μαζί δηλαδή με τα συγχαρητήρια στους υπαλλήλους ας γίνεται ταυτόχρονα η αναγκαία διεκδίκηση για μόνιμο προσωπικό και επαρκή τεχνικά μέσα…

 

Έχει διαβαστεί 88 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 26 °C
Άνεμος ΒΔ 1 μποφόρ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 16 ως 33 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 15 ως 32 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 192 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά