Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Αύριο στη Νάουσα η Συνάντηση των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων
από Η Άλλη Άποψη
Την Κυριακή 3 Ιούλη στις 11 π.μ., στο Αλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, θα πραγματοποιηθεί η πανελλήνια συνάντηση των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων, αντιστασιακών, φίλων και απογόνων της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
Στον χώρο θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και φωτογραφικού υλικού από την πολιτική προσφυγιά, τον ΔΣΕ και την Εθνική Αντίσταση. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του αγώνα και της πολιτικής προσφυγιάς, από το συγκρότημα του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης.