Σάββατο, 01 Νοε, 2025

  • Το Εθνικό Απολυτήριο είναι αιτία πολέμου! Σε θέση μάχης για να εμποδίσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης!
  • ΕΚ ΗΜΑΘΙΑΣ: Σήμερα στις 9 μ.μ. η συναυλία εργατικής αλληλεγγύης με τους «Κοινούς Θνητούς»
  • ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: Δύο αριστουργήματα του Δάντη.Η Κόλαση και το Νέα ζωή
  • ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ, άλλο ένα χτύπημα στην ύπαιθρο
  • Ενισχύουμε το ΚΚΕ, ενισχύουμε την πάλη για το δίκιο, για τον Σοσιαλισμό!
  • ΒΕΡΟΙΑ: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο προσαχθέντες συνδικαλιστές μετά τη συγκέντρωση που έγινε στο ΑΤ
Το Εθνικό Απολυτήριο είναι αιτία πολέμου! Σε θέση μάχης για να εμποδίσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης!1 ΕΚ ΗΜΑΘΙΑΣ: Σήμερα στις 9 μ.μ. η συναυλία εργατικής αλληλεγγύης με τους «Κοινούς Θνητούς»2 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: Δύο αριστουργήματα του Δάντη.Η Κόλαση και το Νέα ζωή3 ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: Όχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ, άλλο ένα χτύπημα στην ύπαιθρο4 Ενισχύουμε το ΚΚΕ, ενισχύουμε την πάλη για το δίκιο, για τον Σοσιαλισμό!5 ΒΕΡΟΙΑ: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο προσαχθέντες συνδικαλιστές μετά τη συγκέντρωση που έγινε στο ΑΤ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

"Μητσοτάκης ή χάος"

Στο δημοσκοπικό ερώτημα «Αν δεχθούμε τη φράση "Μητσοτάκης ή χάος" ως πολιτικό δίλημμα, εσείς τι θα επιλέγατε;», το 42% απαντάει «χάος», Μητσοτάκης το 30%, και «Αλλο» το 28%. Η ερώτηση θυμίζει το «Καραμανλής ή τανκς» και είναι αυταπόδεικτο ότι υπηρετεί τον αποπροσανατολισμό και τη χειραγώγηση του λαού. Οπως αναμενόταν μάλιστα, οι απαντή... Περισσότερα

ΒΕΡΟΙΑ: Εκδήλωση για τις εκλογές και την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες

από Η Άλλη Άποψη
ΒΕΡΟΙΑ: Εκδήλωση για τις εκλογές και την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες

Σύσκεψη με θέμα «Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές - Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης"», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Γενάρη 2019, στη Βέροια, με πρωτοβουλία της ΚΟΒ Βέροιας του ΚΚΕ και ομιλητές την Ιωάννα Σοφρόνωφ, μέλος της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, τον Γιώργο Μελιόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας και τον Γιάννη Τσεχελίδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ημαθίας.

Στη σύσκεψη που έγινε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας αναδείχτηκε από τους ομιλητές η αναγκαιότητα της ισχυροποίησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Βέροιας και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να δυναμώσει η πάλη του λαού και να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ, κυβέρνησης, κεφαλαίου.

Αναφέρθηκαν στο πώς και το γιατί οι εκλογικές αναμετρήσεις που στο επόμενο χρονικό διάστημα αποτελούν μία ενιαία πολιτική μάχη συνέχεια της καθημερινής πάλης στους χώρους δουλειάς, τις σχολές, τις γειτονιές για τα εργατικά - λαϊκά προβλήματα.

Επισήμαναν ότι στόχος δεν μπορεί παρά να είναι ένας και ίδιος σε όλες τις εκλογές: Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ στον δήμο Βέροιας, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ευρωβουλή και στη Βουλή. Γιατί με ισχυρότερα τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές μόνο κερδισμένος θα βγει ο λαός μας.

Οι ομιλητές με συγκεκριμένα παραδείγματα αναφέρθηκαν:

Σε πλευρές της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής στον δήμο Βέροιας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πώς στηρίζουν και υλοποιούν αυτήν την πολιτική η δημοτική και περιφερειακή αρχή, στο κομμάτι που αναλογεί στον καθένα.

Στη στήριξη που προσφέρουν σε αυτήν την πολιτική οι άλλες παρατάξεις παρά τις όποιες κοκορομαχίες.

Στη δράση τη «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμο και Περιφέρεια και πώς οι εκλεγμένοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι υλοποίησαν τη δέσμευσή τους, με την οποία εκλέχτηκαν: Να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους κινδύνους που κρύβουν για τον λαό οι σχεδιασμοί ΝΑΤΟ - ΕΕ - κυβέρνησης, μέρος της οποίας αποτελεί η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και την κομβική θέση που έχει σε αυτούς τους σχεδιασμούς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Έχει διαβαστεί 308 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Αρθρογραφία

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1124 επισκέπτες και 0 μέλη.