Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια
  • "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου
  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
  • Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή
Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου1 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια2 "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου3 Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη4 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση5 Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Σύγκρουση με τη στρατηγική του κεφαλαίου, για να πάψει το νερό να είναι εμπόρευμα

του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα

Κ. Βοργιαζίδης: «Θα ορίσουμε Αντιδημαρχία Τουρισμού για να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες στην πόλη»

από Η Άλλη Άποψη
Κ. Βοργιαζίδης: «Θα ορίσουμε Αντιδημαρχία Τουρισμού για να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες στην πόλη»

Συνάντηση με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας είχαν την Τετάρτη (7/5) ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» αναφέρθηκε εν συντομία στους άξονες του προγράμματός του αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης. «Θέλουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στην Βέροια και θα αναζητήσουμε τρόπους ώστε οι επισκέπτες να διανυκτερεύουν στην πόλη μας και να βγαίνουν στην αγορά μας. Γι αυτό το λόγο θα ορίσουμε Αντιδημαρχία Τουρισμού και θα προσλάβουμε ειδικό συνεργάτη καταρτισμένο σε αυτόν τον τομέα» τόνισε ο κ. Βοργιαζίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ακόμη ότι στο πρόγραμμά του έχει συμπεριλάβει την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου για Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο και πρόσθεσε ότι μέσα στα πλάνα του είναι να ζητήσει από την Περιφέρεια να παραχωρήσει στον δήμο Βέροιας τις μετοχές της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.

Από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου κατατέθηκαν αιτήματα που αφορούν την καθημερινότητα όπως η καθαριότητα της αγοράς και της πόλης, η αποκατάσταση λακκουβών, η εφαρμογή της νομιμότητας στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η μείωση των αδέσποτων στο κέντρο της Βέροιας.
Επίσης τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης του πρώην Εμπορικού Κέντρου Δήμου Βέροιας και προτάθηκε από τον πρόεδρο Νίκο Πατσιαβούρα, μετά τις εκλογές να ανοίξει ένας διάλογος ώστε να κατατεθούν ιδέες και προτάσεις.

Έχει διαβαστεί 529 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1075 επισκέπτες και 0 μέλη.