Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Δήλωση του Δημήτρη Πυρινού για την ολοκλήρωση της κυκλοφορίας της έντυπης "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ"
από Η Άλλη Άποψη
Μια ακόμα έντυπη μορφή εφημερίδας χάνεται στην απέραντη και δαιδαλώδη θάλασσα της ηλεκτρονικής πληροφόρησης.
Η βδομαδιάτικη «Άλλη Άποψη» στάθηκε δεκαπέντε χρόνια ξεκάθαρη δίπλα στον απλό πολίτη, στο μαθητή, στον σπουδαστή, στον εργαζόμενο. Με φιλική προσέγγιση και διακριτικότητα κοντά στις ανησυχίες των νέων, στους νεοεισερχόμενους στα κοινά, στον συνδικαλισμό και την πολιτική, στην τοπική αυτοδιοίκηση ή την κεντρική σκηνή.
Δε θα ξεχάσω ότι η «Άλλη Άποψη» φιλοξένησε την πρώτη μου συνδικαλιστική δήλωση ως προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, όπως και την πρώτη μου συνέντευξη ως Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου της Βέροιας. Όλα πήγαν καλά μετά και ευχαριστώ πολύ.
Το τέλος της έντυπης «Άλλης Άποψης» συμπίπτει με την αρχή της συνταξιοδότησης του ιδρυτού της Αλέκου Χατζηκώστα. Θα ευχηθώ λοιπόν Χρόνια Πολλά στα χρόνια της απόλαυσης της σύνταξης του φίλου Αλέκου από εδώ και πέρα, επίσης και στα χρόνια της ηλεκτρονικής εφημερίδας που θα συνεχίσουν με σύνεση και διάκριση το έργο της δημοσιογραφίας.
Δημήτρης Πυρινός,
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας
Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας