Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Δήλωση του Δημήτρη Πυρινού για την ολοκλήρωση της κυκλοφορίας της έντυπης "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ"
από Η Άλλη Άποψη
Μια ακόμα έντυπη μορφή εφημερίδας χάνεται στην απέραντη και δαιδαλώδη θάλασσα της ηλεκτρονικής πληροφόρησης.
Η βδομαδιάτικη «Άλλη Άποψη» στάθηκε δεκαπέντε χρόνια ξεκάθαρη δίπλα στον απλό πολίτη, στο μαθητή, στον σπουδαστή, στον εργαζόμενο. Με φιλική προσέγγιση και διακριτικότητα κοντά στις ανησυχίες των νέων, στους νεοεισερχόμενους στα κοινά, στον συνδικαλισμό και την πολιτική, στην τοπική αυτοδιοίκηση ή την κεντρική σκηνή.
Δε θα ξεχάσω ότι η «Άλλη Άποψη» φιλοξένησε την πρώτη μου συνδικαλιστική δήλωση ως προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, όπως και την πρώτη μου συνέντευξη ως Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου της Βέροιας. Όλα πήγαν καλά μετά και ευχαριστώ πολύ.
Το τέλος της έντυπης «Άλλης Άποψης» συμπίπτει με την αρχή της συνταξιοδότησης του ιδρυτού της Αλέκου Χατζηκώστα. Θα ευχηθώ λοιπόν Χρόνια Πολλά στα χρόνια της απόλαυσης της σύνταξης του φίλου Αλέκου από εδώ και πέρα, επίσης και στα χρόνια της ηλεκτρονικής εφημερίδας που θα συνεχίσουν με σύνεση και διάκριση το έργο της δημοσιογραφίας.
Δημήτρης Πυρινός,
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας
Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας