Παρασκευή, 02 Οκτ, 2026

  • Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει
  • ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ
  • Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες
  • Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI
  •  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης
Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει1 ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ2 Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες3 Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση4 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI5  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Δήλωση του Δημήτρη Τραπεζανλή Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη

Για μια ακόμα φορά δυστυχώς για την πόλη μας, αποδεικνύεται ότι πέρα από τις δημοκρατικά εκλεγμένες τοπικές ηγεσίες, υπάρχουν και λειτουργούν άλλες υπόγειες και ανεξέλεγκτες παραεξουσίες.

Θύμα αυτών των παραεξουσιών και εγώ. Με προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου, άνθρωποι που ποτέ δεν είχαν παρουσία στα κοινά, επιχειρούν να αμαυρώσουν την πολιτική μου παρουσία με βολές στην προσωπική μου ζωή.

Χρόνια τώρα παλεύω για να ζήσω την οικογένεια μου όπως κάθε άνθρωπος, με τα όποια προσωπικά μου προβλήματα που δυστυχώς είναι τεράστια. Δουλεύω από μικρό παιδί εδώ και τριανταπέντε χρόνια και δε δέχομαι από κανέναν, πόσο μάλλον από αυτούς που δεν έχουν δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, να προσβάλλουν τον αγώνα που δίνω καθημερινά.

Δεν μπήκα στην πολιτική για να κερδίσω θέσεις και χρήματα, μπήκα στην πολιτική γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω. Αυτό μου τα αναγνώρισαν και μου το αναγνωρίζουν όσοι με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Και όλα αυτά μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς γνωρίζοντας την κατάσταση μου.

Δεν θέλω καμιά θέση, καμιά αντιμισθία, τους τα χαρίζω όλα. Θέλω απλά να διασφαλίσω την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα μου, που προσπαθούν τόσο βίαια και ανέντιμα να μου στερήσουν.  Ήρθε η ώρα κάποιος να μαζέψει όλους αυτούς, να διαλύσει την κάθε παραεξουσία. Κάνουν κακό όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στο δήμο, στην πόλη και τελικά σε όλους μας.

Κινούμενοι μέσα στο σκοτάδι προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους για το τι πρέπει να γίνει, ποιος πρέπει να πάει που. Μοιράζουν πολιτικές θέσεις σε επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα, με βάση τις δικές τους επιθυμίες. Για ποιο λόγο άραγε ; Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά. Τελικά ποιος είναι ο κριτής της πολιτικής μας παρουσίας ; Μάλλον δεν μετρά τίποτα και επιβραβεύονται οι μονίμως απόντες.

Λυπάμαι ειλικρινά γιατί εγώ αλλιώς βλέπω την πολιτική. Και βέβαια θα διεκδικήσω το δίκαιο μου με ότι μέσο μου προσφέρει η ελληνική δικαιοσύνη. Και να μην κάνουν όνειρα όσοι μοιράζουν και όσοι δέχονται θέσεις από την παραεξουσία. Δεν πρόκειται να πάω στο περιθώριο όπου θέλουν να με στείλουν όλοι αυτοί. Θα είμαι παρών και θα τα πολεμήσω όλα αυτά με όση δύναμη έχω. Ας το ξέρουν και ας ετοιμάζονται.

Έχει διαβαστεί 463 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1491 επισκέπτες και 0 μέλη.