Πέμπτη, 28 Ιαν, 2021

• Θα διδαχτούμε από τους αγώνες τους;
  • Θρύψαλα «η αλληλεγγύη της ΕΕ» και οι κάλπικες προσδοκίες
  • Ιστορική νίκη για τον Φίλιππο Βέροιας στη Volley league
  • Υπεράσπιση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, με κυνική επίκληση στην περίοδο της χούντας, από τον υφ. Παιδείας, Αγγ. Συρίγο
  • Νέο αρνητικό ρεκόρ με περισσότερους από 18.000 θανάτους σε διάστημα 24 ωρών παγκοσμίως
  • Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Αγγ. Συρίγου. Το σχέδιο της κυβέρνησης για «εξ αποστάσεως σπουδές και αστυνομία στις σχολές» δε θα περάσει!
Θα διδαχτούμε από τους αγώνες τους;1 Θρύψαλα «η αλληλεγγύη της ΕΕ» και οι κάλπικες προσδοκίες2 Ιστορική νίκη για τον Φίλιππο Βέροιας στη Volley league 3 Υπεράσπιση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, με κυνική επίκληση στην περίοδο της χούντας, από τον υφ. Παιδείας, Αγγ. Συρίγο4 Νέο αρνητικό ρεκόρ με περισσότερους από 18.000 θανάτους σε διάστημα 24 ωρών παγκοσμίως5 Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Αγγ. Συρίγου. Το σχέδιο της κυβέρνησης για «εξ αποστάσεως σπουδές και αστυνομία στις σχολές» δε θα περάσει!6

Μαγική εικόνα...

Σβάρνα τα Κέντρα Υγείας έχουν πάρει τα κυβερνητικά στελέχη, εγκωμιάζοντας τη σημασία της ΠΦΥ και του εμβολιασμού, που υπονομεύονται εξίσου και διαχρονικά. «Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ευχαριστημένους πολίτες, γιατί το κύριο νόημα της υπηρεσίας του ΕΣΥ στην Πρωτοβάθμια και στα νοσοκομεία είναι να εξυπηρετούμε τους πολίτες», ισχυρίσ... Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ΄ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Το Γ΄ Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΠΑΛ Βέροιας επισκέφθηκε τη Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, συνοδευόμενο από την εκπαιδευτικό κ. Τσέκου Λίζα.

Τους υποδέχτηκαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και η Ψυχολόγος Κυβέλη Καλαϊτζή, που τους ενημέρωσαν για τους σκοπούς, τις δραστηριότητες και τα προβλήματα της Στέγης Δημιουργίας.

Ακολούθησε ουσιαστική συζήτηση με τους μαθητές, από την οποία αναδείχτηκε η έντονη κοινωνική τους ευαισθησία, η θέλησή τους για περισσότερη ενημέρωση για την ψυχική ασθένεια και η διάθεση για εθελοντική προσφορά σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Συλλόγου.
  Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας τους ευχαριστεί θερμά για την επίσκεψη αυτή και υπενθυμίζει την παράσταση της θεατρικής ομάδας των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Βέροιας την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 9.00΄το βράδυ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας με το έργο "ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ" του Αρκά, που είναι προσφορά για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου, με είσοδο 5 €.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Κυρίως καθαρός
Άνεμος ΒΔ 3-4 μποφόρ

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Άνεμος ΔΒΔ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου

Περιοδικά σύννεφα
Άνεμος ΝΝΔ 1-2 μποφόρ

Έχουμε online 299 επισκέπτες και 1 μέλος.