Τρίτη, 26 Μάι, 2020

• Περί φυσικού αερίου
  • Σε θετική κατεύθυνση
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
  • Ο Κώστας Καλαϊτζίδης συγχαίρει Ζαφειράκη Νάουσα και Φίλιππο Βέροιας
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ερωτηματικά για τους όρους λειτουργίας των σχολείων και επικίνδυνη επίκληση της ατομικής ευθύνης των γονέων
  • Τάσος Μπαρτζώκας: «Άμεση ανάγκη η ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και στην ευρύτερη Ημαθία»
Περί φυσικού αερίου1 Σε θετική κατεύθυνση2 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ3 Ο Κώστας Καλαϊτζίδης συγχαίρει Ζαφειράκη Νάουσα και Φίλιππο Βέροιας4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ερωτηματικά για τους όρους λειτουργίας των σχολείων και επικίνδυνη επίκληση της ατομικής ευθύνης των γονέων5 Τάσος Μπαρτζώκας: «Άμεση ανάγκη η ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και στην ευρύτερη Ημαθία»6

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ΄ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Το Γ΄ Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΠΑΛ Βέροιας επισκέφθηκε τη Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, συνοδευόμενο από την εκπαιδευτικό κ. Τσέκου Λίζα.

Τους υποδέχτηκαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και η Ψυχολόγος Κυβέλη Καλαϊτζή, που τους ενημέρωσαν για τους σκοπούς, τις δραστηριότητες και τα προβλήματα της Στέγης Δημιουργίας.

Ακολούθησε ουσιαστική συζήτηση με τους μαθητές, από την οποία αναδείχτηκε η έντονη κοινωνική τους ευαισθησία, η θέλησή τους για περισσότερη ενημέρωση για την ψυχική ασθένεια και η διάθεση για εθελοντική προσφορά σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Συλλόγου.
  Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας τους ευχαριστεί θερμά για την επίσκεψη αυτή και υπενθυμίζει την παράσταση της θεατρικής ομάδας των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Βέροιας την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 9.00΄το βράδυ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας με το έργο "ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ" του Αρκά, που είναι προσφορά για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου, με είσοδο 5 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

Τα Πιο Δημοφιλή