Κυριακή, 16 Ιούν, 2019

• ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία
  • ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
  • ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ
  • Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»
ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών1 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία2 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα3 ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ4 Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία5 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»6

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ΄ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Το Γ΄ Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΠΑΛ Βέροιας επισκέφθηκε τη Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, συνοδευόμενο από την εκπαιδευτικό κ. Τσέκου Λίζα.

Τους υποδέχτηκαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και η Ψυχολόγος Κυβέλη Καλαϊτζή, που τους ενημέρωσαν για τους σκοπούς, τις δραστηριότητες και τα προβλήματα της Στέγης Δημιουργίας.

Ακολούθησε ουσιαστική συζήτηση με τους μαθητές, από την οποία αναδείχτηκε η έντονη κοινωνική τους ευαισθησία, η θέλησή τους για περισσότερη ενημέρωση για την ψυχική ασθένεια και η διάθεση για εθελοντική προσφορά σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Συλλόγου.
  Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας τους ευχαριστεί θερμά για την επίσκεψη αυτή και υπενθυμίζει την παράσταση της θεατρικής ομάδας των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Βέροιας την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 9.00΄το βράδυ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας με το έργο "ΕΧΘΡΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ" του Αρκά, που είναι προσφορά για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου, με είσοδο 5 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Τα Πιο Δημοφιλή

Άνεμος ΔΒΔ 2-4 μποφόρ