Τρίτη, 19 Νοέ, 2019

  • Παραδειγματική υποδοχή των προσφυγόπουλων!
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ"
  • ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ : Πώς εξαφανίζουμε τον 20ό αιώνα από τη διδασκαλία της Ιστορίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση!
  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
  • Τάσος Μπαρτζώκας για τη συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Φωτεινή Αραμπατζή: «Οι επιδιώξεις των αγροτών είναι δίκαιες και γι’ αυτό είναι και δικές μου επιδιώξεις»
  • Επίσκεψη Φρόσως Καρασαρλίδου σε Παιδιά της Άνοιξης και Υφάδι
Παραδειγματική υποδοχή των προσφυγόπουλων!1 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ"2 ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ : Πώς εξαφανίζουμε τον 20ό αιώνα από τη διδασκαλία της Ιστορίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση!3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ4 Τάσος Μπαρτζώκας για τη συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Φωτεινή Αραμπατζή: «Οι επιδιώξεις των αγροτών είναι δίκαιες και γι’ αυτό είναι και δικές μου επιδιώξεις» 5 Επίσκεψη Φρόσως Καρασαρλίδου σε Παιδιά της Άνοιξης και Υφάδι6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δήμος Νάουσας : ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Δήμος Νάουσας : ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Την Τέταρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την διάθεση του Κοινωνικού Εισόδημα Αλληλεγγύης και συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια του έτους. Η αίτηση αφορά τους άστεγους και όσα νοικοκυριά διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Η αίτηση είναι ανοιχτή και μπορεί να υποβληθεί είτε από τους αιτούντες απευθείας στην πλατφόρμα  www.keaprogram.gr είτε μέσω των αρμοδίων οργάνων του Δήμου στον οποίο διαμένουν οι αιτούντες ή των ΚΕΠ του Δήμου.

Αρμόδιο για τον δήμο μας είναι το Τμήμα Πρόνοιας, το οποίο θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά και ώρες από 08π.μ-12μ.μ. με σειρά προτεραιότητας στο κτίριο Λόγγου-Τουρπάλη. Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε τις πρώτες μέρες εφαρμογής οφείλεται στα προβλήματα του κεντρικού συστήματος της πλατφόρμας του Υπουργείου. Έχουμε λάβει διαβεβαίωση από το Υπουργείο ότι τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα θα «τρέχει» με καλύτερους ρυθμούς. Σε κάθε περίπτωση, οι πληρωμές των εγκεκριμένων αιτήσεων που θα υποβληθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, θα γίνουν στο τέλος του επόμενου μήνα. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το οδηγό εφαρμογής του προγράμματος, στην πλατφόρμα  www.keaprogram.gr καθώς και στο τηλ. 2332052216.

 

Έχει διαβαστεί 130 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 12 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 12 ως 16 °C
Άνεμος ΒΒΑ 0-2 μποφόρ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία 8 ως 17 °C
Άνεμος ΝΝΑ 0-1 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 339 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά