«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Δήμος Νάουσας: Ψηφίστηκε η μελέτη του έργου των ασφαλτοστρώσεων στην πόλη
από Η Άλλη Άποψη
Η μελέτη του έργου των ασφαλτοστρώσεων στην πόλη της Νάουσας, προϋπολογισμού 835.000 ευρώ, ψηφίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Μαρτίου.
Οι ασφαλτοστρώσεις που περιλαμβάνονται στη σχετική μελέτη αφορούν:
-Όλη την οδό Βύρωνος.
-Την οδό Βασιλέως Φιλίππου, από τη συμβολή με την οδό Γεωργίου Περδικάρη μέχρι την πλατεία Καρατάσου.
-Την οδό Στεφάνου Δραγούμη, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη.
-Την οδό Ζαφειράκη, από τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Δραγούμη έως το τέλος της (Χριστοδούλου Λαναρά).
-Την οδό Χριστοδούλου Λαναρά, από την αρχή της οδού (Ζαφειράκη) έως τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Σαράφη (Εργατικό Κέντρο).
-Όλη την οδό Κοραή
-Την οδό Στουγιαννάκη και την Πλατεία Παναγίας, από τη συμβολή με την οδό Ζαφειράκη έως συμβολή με την οδό Λάππα, καθώς και το νότιο τμήμα της πλατείας Παναγίας.
-Όλη την οδό Καραβαγγέλη
-Την οδό Βενιζέλου, από την Πλατεία Καρατάσου έως το τέλος της οδού (Δημοτικό Θέατρο- Μεγάλου Αλεξάνδρου)
-Την οδό Γεννηματά, σε εντοπισμένες θέσεις.
-Την οδό Αγίου Αθανασίου, από την Πυροσβεστική έως το Νεκροταφείο.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ακολουθήσει αντίστοιχο έργο ασφαλτοστρώσεων για τις Τοπικές Κοινότητες.