Τρίτη, 24 Νοέ, 2020

  • Στα 2.135 τα κρούσματα, 101 νέοι θάνατοι, 562 διασωληνωμένοι
  •  ΘΕΣΗ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ... (Ένα βίντεο θυμίζει.. Αφορά βίντεο που κοινοποίησε 24 Νοεμβρίου 2020 το verianet. gr)
  • ΒΕΡΟΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ . DRIVE THROUGH TESTS
  • ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
  • Δημοτική Παράταξη   "Συνδημότες" :  Μέρες τώρα περιμένουμε το μήνυμα για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνο θέμα "Πανδημία και προτάσεις συνδρομής  στην αντιμετώπισή της"
  • Στο καινοτόμο ηλεκτρονικό «εργαλείο»  myKEPlive εντάχθηκε ο Δήμος Νάουσας
Στα 2.135 τα κρούσματα, 101 νέοι θάνατοι, 562 διασωληνωμένοι1  ΘΕΣΗ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ... (Ένα βίντεο θυμίζει.. Αφορά βίντεο που κοινοποίησε 24 Νοεμβρίου 2020 το verianet. gr)2 ΒΕΡΟΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ . DRIVE THROUGH TESTS3 ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ4 Δημοτική Παράταξη   "Συνδημότες" :  Μέρες τώρα περιμένουμε το μήνυμα για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνο θέμα "Πανδημία και προτάσεις συνδρομής  στην αντιμετώπισή της"        5 Στο καινοτόμο ηλεκτρονικό «εργαλείο»  myKEPlive εντάχθηκε ο Δήμος Νάουσας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Εγκληματικός προϋπολογισμός

Το «κερασάκι στην τούρτα» της σφοδρής επίθεσης κυβέρνησης - κεφαλαίου στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα βάζει ο κρατικός προϋπολογισμός, που από σήμερα μπαίνει για συζήτηση στη Βουλή, επιβεβαιώνοντας περίτρανα ότι η κυβέρνηση παίζει στα ζάρια την υγεία και τη ζωή του λαού. Τη στιγμή που καθημερινά αναδεικνύεται με τον πιο ... Περισσότερα

Η επίσκεψη στη Βέροια του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρη Αβραμόπουλου

από Η Άλλη Άποψη
Η επίσκεψη στη Βέροια του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρη Αβραμόπουλου

Τη Βέροια επισκέφτηκε  την Πέμπτη 16/5 ο υποψήφιος  περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σωτήρης Αβραμόπουλος.

Πραγματοποίησε περιοδεία στο κονσερβοποιείο της κοινοπραξίας ΑΛΜΜΕ και στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης, Δ/νση  Γεωργίας) και αργότερα έδωσε συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ΑΛΜΜΕ συνομίλησε με εργαζόμενους και ανέδειξε τις μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα στην περιοχή της Ημαθίας και  πώς πρέπει αυτές οι δυνατότητες να αξιοποιηθούν για την  παραγωγή ποιοτικών προϊόντων που θα εξασφαλίζουν τη διατροφή του λαού. Τόνισε τη συμβολή των εργαζομένων του κλάδου της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και  σημείωσε πως η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους  στους αγώνες για αξιοπρεπή μεροκάματα και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Στις συνομιλίες του με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της περιφέρειας αναφέρθηκε στα προβλήματα  που προέκυψαν από  την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τη διεύρυνση των ελαστικών μορφών εργασίας, ιδιαίτερα τα χρόνια της καπιταλιστικής κρίσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη γρήγορη διεκπεραίωση και την ποιότητα του έργου τους. Στάθηκε  στην ελλιπή χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ κρίσιμων τομέων για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, όπως η αντιπυρική προστασία και η αντισεισμική θωράκιση.

«Για μας η Περιφέρεια είναι πρώτα απ’ όλα οι πολίτες της και στις προτεραιότητές μας είναι η  διεκδίκηση μαζί με τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νέα γενιά αυτών που  δικαιούμαστε με βάση τις σύγχρονες ανάγκες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη τύπου ανέπτυξε τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια. Ανέφερε ότι τόσο η παράταξη του κ. Τζιτζικώστα όσο και η παράταξη του κ. Γιαννούλη επί της ουσίας δεν έχουν διαφορές, μιας και η ανάπτυξη για την οποία μιλάνε είναι μόνο για το μεγάλο κεφάλαιο και όχι για τα λαϊκά στρώματα. Μίλησε για τους κινδύνους που εγκυμονεί για την πατρίδα μας, αλλά και τους λαούς της ευρύτερης περιοχής η συμφωνία των Πρεσπών. Για την περίφημη «συνανάπτυξη των Βαλκανίων» ο Σ. Αβραμόπουλος κάλεσε τον λαό της περιοχής να θυμηθεί ότι παρόμοια «ανάπτυξη» γνώρισε ο τόπος και η περιοχή με το κλείσιμο επιχειρήσεων που κατέφυγαν στις γειτονικές βαλκανικές χώρες, πετώντας από τη μια στον Καιάδα της ανεργίας χιλιάδες εργαζόμενους και λειτουργώντας από την άλλη ως μοχλός πίεσης για να πέσουν τα μεροκάματα στην πατρίδα μας.

Στάθηκε και στα κάλπικα «αντιφασιστικά» μέτωπα που διαλαλεί ότι  φτιάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον ένα χοντρό ψέμα, αφού  στο ψηφοδέλτιο της η παράταξη του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιαννούλη είχε ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, γνωστό ακροδεξιό και  υμνητή της Χούντας.

Η απόσυρση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας μετά την κατακραυγή που σηκώθηκε δεν απαλλάσσει σε καμιά περίπτωση τον ψευτοαριστερό ΣΥΡΙΖΑ που ψαρεύει ακόμα και στον βούρκο του  φασισμού.

Τέλος κάλεσε τον λαό της Ημαθίας να ενισχύσει στην κάλπη το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, έστω κι  αν κάποιος δε συμφωνεί σε όλα, γιατί είναι η μόνη ψήφος που θα επιστρέψει στο λαό ενισχυμένη στο πολλαπλάσιο.

Έχει διαβαστεί 128 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

 

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιά
Κυρίως συννεφιά
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος ΒΔ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 4 ως 16 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-4 μποφόρ

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 3 ως 13 °C
Άνεμος Α 0-1 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 214 επισκέπτες και 0 μέλη.