Σάββατο, 19 Οκτ, 2019

  • Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από τον...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
  • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ: Με μεγάλη συμμετοχή η διευρυμένη συνεδρίαση της Γραμματείας της Επιτροπής
  • Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων αγροτών με ασφαλιστικές εισφορές
  • Δύο μεγάλα δίκτυα ποδηλατοδρόμων και δωρεάν κοινόχρηστα ποδήλατα θα αποκτήσει η Πάτρα (Ας τα βλέπουν οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες!)
  • Αλήθειες και ψέματα γύρω από τη νέα επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση
  • Το βιβλίο του Κώστα Κουτρουμπάκη «Ο Μαραγκός» θα παρουσιαστεί στην Βέροια τη Δευτέρα 21/10
Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από τον...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ1 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ: Με μεγάλη συμμετοχή η διευρυμένη συνεδρίαση της Γραμματείας της Επιτροπής2 Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων αγροτών με ασφαλιστικές εισφορές3 Δύο μεγάλα δίκτυα ποδηλατοδρόμων και δωρεάν κοινόχρηστα ποδήλατα θα αποκτήσει η Πάτρα (Ας τα βλέπουν οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες!)4 Αλήθειες και ψέματα γύρω από τη νέα επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση5 Το βιβλίο του Κώστα Κουτρουμπάκη «Ο Μαραγκός» θα παρουσιαστεί στην Βέροια τη Δευτέρα 21/106

Το Σχόλιο της Ημέρας

Έγκριση μελετών από την ΔΕΥΑΒ για αποχετεύσεις σε Δοβρά και Κουλούρα

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Έγκριση μελετών από την ΔΕΥΑΒ για αποχετεύσεις σε Δοβρά και Κουλούρα

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ της ΔΕΥΑΒ στην συνεδρίαση που έγινε στις 3/12 η μελέτη «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΟΒΡΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» προϋπολογισμού 5.560.215 ευρώ (με ΦΠΑ). Εγκρίθηκε επίσης η υποβολή πρότασης για ένταξη στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ 2007-2013» με ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε, στον άξονα προτεραιότητας 07-Αειφόρο Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην ΠΚΜ και στην θεματική προτεραιότητα 46-Επεξεργασία νερού (λύματα) του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΟΒΡΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ»

Εγκρίθηκε επίσης στην συνεδρίαση της 23/12 από το Δ.Σ της ΔΕΥΑΒ η έγκριση της μελέτης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Δ.Δ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ-ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε.Λ. ΒΕΡΟΙΑΣ» προϋπολογισμού 2.685.000 με ΦΠΑ. Εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης για ένταξη στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» (Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.ΠΕ.ΡΑΑ, στον άξονα προτεραιότητας 02 και στην θεματική προτεραιότητα 46-Επεξεργασία νερού (Λύματα) του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Δ.Δ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ-ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε.ΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ»

Την ικανοποίηση του για την έγκριση και υποβολή των παραπάνω έργων εξέφρασε ο Αν. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Αγγελίνας Θωμάς, αναφέροντας ότι έργα υποδομής σαν τα παραπάνω αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου προσφέροντας υπηρεσίες υγείας και καθαριότητας που χρόνια ταλανίζουν τους κατοίκους των παραπάνω χωριών. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν προς ένταξη και τα άλλα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Απ. Παύλου όπως Π. Λυκογιάννη, Ν. Λυκογιάννη, Νικομήδεια και Διαβατός.

Έχει διαβαστεί 619 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 16 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 24 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 25 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 153 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά