Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Εκδήλωση από την ΟΓΕ για την Ημέρα της Γυναίκας στη Βέροια

από Η Άλλη Άποψη
Εκδήλωση από την ΟΓΕ για την Ημέρα της Γυναίκας στη Βέροια

Εκδήλωση με θέμα με θέμα: «Οι πολλαπλοί ρόλοι της γυναίκας στην κοινωνία της κρίσης» διοργάνωσε η Ομάδα Γυναικών Βέροιας της ΟΓΕ , αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το απόγευμα της Δευτέρας 10/3 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου της Ομάδας Κούλας Χατζηθεοδωρίδου η οποία αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δράσεις της Ομάδας στην περιοχή, καθώς και στο πρόγραμμα της για το επόμενο διάστημα. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Ηλέκτρα Ραϊζη, μέλος του Δ.Σ της ΟΓΕ που ανάμεσα στ’ άλλα τόνισε: « Η 8 του Μάρτη είναι μέρα ορόσημο, μέρα αγώνων, θυσιών και κατακτήσεων, μέρα αφιερωμένη στην πάλη για την χειραφέτηση και την πραγματική ισοτιμία των γυναικών. Είναι μέρας υπόσχεσης για νέους αγώνες των εργαζόμενων γυναικών του σήμερα..» Αναφερόμενη στις τοπικές εκλογές υπογράμμισε: « Είναι γεγονός πως τα περισσότερα από τα βάρβαρα μέτρα της Ε.Ε και της κυβέρνησης υλοποιήθηκαν μέσω των δήμων και των περιφερειών. Αυτό ας το πάρουν υπόψη τους οι γυναίκες στις επόμενες εκλογές. Γι’ αυτό και τη φετινή 8 του Μάρτη ας βροντοφωνάξουμε και ας είναι το σύνθημα μας: Έξω από την Ε.Ε και με τον πλούτο στα χέρια του λαού αγωνιζόμαστε και κατακτάμε τα σύγχρονα δικαιώματα μας…Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο των εργατριών της Ν. Υόρκης, πιάνοντας γερά τη σκυτάλη που μας παραδόθηκε. Είναι σκυτάλη ποτισμένη με αίμα σκληρότατων αναμετρήσεων αλλά και σύμβολο σημαντικών κατακτήσεων που δεν θα τις αφήσουμε να πάνε χαμένες».

Στην εκδήλωση λειτούργησαν

*Έκθεση ζωγραφικής ντόπιων καλλιτεχνών:(Αλευράς Χρήστος, Αμπατζόγλου Κωνσταντία, Ζάννα Ζαρείφη, Κοκοζίδου Άννα, Μπενάτου Διονυσία, Οικονόμου Γεωργία, Πάλογλου Εύη, Τσαβδαρίδου-Αμπατζόγλου Δέσποινα, Τσαβδαρίδης Δημήτρης, Τσαμήτρου Νατάσσα, Τσολάκη Άννα, Χωματα Παρασκευή)

*Έκθεση βιβλίου

 

 

Έχει διαβαστεί 1232 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 794 επισκέπτες και 0 μέλη.