Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Εκδήλωση με θέμα "Δρόμοι για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην ΠΕ Ημαθίας"
από Η Άλλη Άποψη
Μια εκδήλωση - στρογγυλό τραπέζι οργανώνει η Περιφερειακή παράταξη"Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας " την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 7:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Βέροιας, με τίτλο: «ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ».
Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.
Παρουσίαση με τίτλο " Η ποιοτική εκπαίδευση δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης στο κοινωνικοοικονομικό σύστημα της Ημαθίας"
- Στέργιος Μποζίνης, Μεταλλειολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, π. Διευθυντης Ανθρώπινου δυναμικού λιγνιτορυχείων ΔΕΗ & Μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ
Παρουσίαση με τίτλο " Απόψεις περί κλιματικής αλλαγής και τα Αιολικά πάρκα του Βερμίου"
- Γιώργος Κολτσίδας, Συνεταιριστικος Υπάλληλος
Παρουσίαση με τίτλο "Αγροτικές καλλιέργειες, άντληση υδάτων, κόστος ενέργειας παραγωγής, ανταγωνιστικότητα προϊόντος"
- Αδαμιδου Κυριακή, Συντονίστρια της παράταξης "Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" στην Ημαθία
"Η ανάπτυξη της Ημαθίας μέσα από το βιώσιμο πολιτιστικό τουρισμό"
Σύντομες παρεμβασεις από τον Άγγελο Τολκα, πρώην Υφυπουργό & Βουλευτή Ημαθίας και από τον Πέτρο Τσαπαροπουλο, Ιατρό καρδιολόγο και πρώην υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας.