Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Εκτακτη επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του αντιπεριφερειάρχη

από Η Άλλη Άποψη
Εκτακτη επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του αντιπεριφερειάρχη
Έκτακτη επίσκεψη στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, στην Αθήνα, παρουσία και του Ημαθιώτη υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης προκειμένου να μεταφέρει στην πολιτική ηγεσία τις διαμαρτυρίες της πλειοψηφίας του αγροτικού κόσμου για την «επιλεκτική» κατανομή ενισχύσεων προκειμένου να καλυφθεί η απώλεια εισοδήματος που προκάλεσε ο πόλεμος της Ουκρανίας. Όπως τόνισε ο Κώστας Καλαϊτζίδης στον υπουργό, «ο πόλεμος προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο σύνολο του αγροτικού κόσμου» και ζήτησε να καλυφθούν όλοι οι αγρότες για τις ζημιές της παραγωγής τους, χωρίς διακρίσεις και χωρίς διαχωρισμούς.
Στο ίδιο πλαίσιο τοποθετήθηκε και ο Απόστολος Βεσυρόπουλος κάνοντας από την πλευρά του μια επίσης καθοριστική παρέμβαση προκειμένου να συμπεριληφθεί το σύνολο του αγροτικού κόσμου στις αποζημιώσεις ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ανέπτυξε τα επιχειρήματά του μεταφέροντας και τη σύμφωνη γνώμη του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ως εκπρόσωπός του. Αντίστοιχες ήταν και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων του αγροτικού συλλόγου γεωργών Βέροιας, Τάσου Χαλκίδη (προέδρου) και Γιάννη Βράνα (αντιπροέδρου) που επίσης μετείχαν στην επίσκεψη στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας είναι πάντα η ισότιμη αντιμετώπιση του αγροτικού κόσμου και υποσχέθηκε ότι άμεσα θα διερευνηθούν τρόποι για να συμπεριληφθούν και τα υπόλοιπα μέρη των πληγέντων αγροτών στην καταβολή των ενισχύσεων. (δελτίο Τύπου)
Έχει διαβαστεί 457 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 544 επισκέπτες και 0 μέλη.