Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Ν.Ε Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ: Απαντούμε πολιτικά στη Χρυσή Αυγή
από Η Άλλη Άποψη
Την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερες σκοτεινές πτυχές της δράσης της, η εγκληματική ναζιστική οργάνωση ετοιμάζεται να εγκαινιάσει γραφεία στη Βέροια.
Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορους τους δημοκρατικούς πολίτες, άνδρες και γυναίκες, της Βέροιας οι οποίοι πρέπει να αντισταθούν στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό και τη φασιστική μισαλλοδοξία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας καταδικάζει τη εμφάνιση της ΧΑ και καλεί το δημοκρατικό λαό της πόλης να απαντήσει απομονώνοντας τη ναζιστική συμμορία. Σε μια εποχή που η ακροδεξιά δυναμώνει και απειλεί την Ευρώπη και η ακροδεξιά ατζέντα υιοθετείται και από άλλους πολιτικούς χώρους πρέπει να απαντήσουμε με πολιτικό τρόπο. Με διεύρυνση της Δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων, και καταδίκη όσων τα επιβουλεύονται.