Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Ημερίδα για τη Φορολογία Αγροτών στο Επιμελητήριο
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Το Επιμελητήριο Ημαθίας με την υποστήριξη της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ν.Ημαθίας σας προσκαλούν στην ΗΜΕΡΙΔΑ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας , με θέμα : «Φορολογία αγροτών» .
Στην ημερίδα εισηγήτριες θα είναι η κα.Καρύδα Αικατερίνη και η κα.Αθανασάκη Φωτεινή από την Διεύθυνση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Τμήμα ΦΠΑ).