Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει
  • ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ
  • Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες
  • Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI
  •  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης
Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει1 ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ2 Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες3 Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση4 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI5  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

Επείγουσα έκκληση για βοήθεια στους πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν στο ΣΕΑ Πλατάνου!

από Η Άλλη Άποψη

Συγκέντρωση Τροφίμων, Ρούχων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης.

Από την περασμένη Δευτέρα, εκατοντάδες Σύριοι πρόσφυγες έχουν εγκλωβιστεί στον σταθμό αυτοκινήτων στον Πλάτανο Ημαθίας επί της Εγνατίας. Μεταξύ των προσφύγων υπάρχουν και δεκάδες μωρά και μικρά παιδιά.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για βοήθεια που απηύθυνε η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αλεξάνδρειας και με τη σειρά μας αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 09.00 το πρωί έως και 02.00 το μεσημέρι και χώρος συγκέντρωσης θα είναι το κατάστημα «ΖΚ Ζευγαρόπουλος» στον Προμηθέα, απέναντι από τα Εβραίικα μνήματα και η «EXPRESSSERVICE» στον περιφερειακό (κοντά στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ”. Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία των δύο συλλόγων θα μεταφέρουμε και θα παραδώσουμε το υλικό στο ΣΕΑ Πλατάνου.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Βέροιας να συνδράμουν την προσπάθεια που γίνεται καθώς όσο περνούν οι ώρες η κατάσταση γίνεται πιεστική αφού καταφθάνουν συνεχώς λεωφορεία με τον αριθμό των προσφύγων να αυξάνεται και οι οποίοι έχουν ανάγκη τροφής, απαραίτητων ειδών ατομικής υγιεινής και ρούχων, ενώ υπάρχουν και δεκάδες μωρά και παιδιά μικρής ηλικίας που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Χρειαζόμαστε πάνες για τα μωρά ηλικίας από 1 ως και 5 ετών καθώς και μωρομάντηλα. Μπισκότα σε συσκευασία, κρουασάν και σοκολάτες. Σερβιέτες για τις γυναίκες. Μπουφάν για παιδιά και ενήλικες, ατομικούς χυμούς, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, γάλατα βρεφικά και εβαπορέ/μακράς διαρκείας, κρέμες για μωρά, ρούχα για μωρά.

Παράλληλα, ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή εκατομμυρίων πολιτών στην Ελλάδα και στον κόσμο που καταδικάζουν τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα και ζητούν παύση των εχθροπραξιών στη Συρία με την άμεση εξεύρεση πολιτικής – ειρηνικής λύσης. Τέλος, οφείλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα πρώτον, στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την άμεση λύση του προβλήματος της διαχείρισης των προσφυγικών ροών καθώς είναι απαράδεκτο ορισμένες χώρες να μεταθέτουν όλο το βάρος στις χώρες του νότου και δεύτερον, στα πολιτικά κόμματα να αφήσουν στην άκρη τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και να βρουν ένα κοινό τόπο συνεννόησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ     ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

 

Έχει διαβαστεί 1094 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 357 επισκέπτες και 0 μέλη.