Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
  • Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή
  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη1 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση2 Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή3 ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»4 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή5 Αποστολή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Επί ποδός ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
Επί ποδός ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας

Σε διαρκή επιφυλακή παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων και τη διακοπή της χιονόπτωσης παραμένουν οι υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει το οδικό δίκτυο ευθύνης του δήμου ανοιχτό. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ένα τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς και πέντε (5) πρόεδροι και σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων βρίσκονταν και συνεχίζουν να βρίσκονται επί ποδός, χρησιμοποιώντας το σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού που επιχειρεί μέχρι και αυτή την ώρα, όπου κρίνεται απαραίτητο.  

Συνολικά δεκατέσσερα (14) οχήματα του Δήμου Βέροιας και ιδιωτών (αλατιέρες, γκρέιντερ, JCB και μαχαίρια) συνέδραμαν στο έργο του αποχιονισμού υπό τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες χιονόπτωσης και παγετού. Παράλληλα στους πολίτες διανεμήθηκαν πάνω από 1.000 τσουβάλια αλάτι (βάρους 15 κιλών).

O μηχανισμός του Δήμου Βέροιας αντέδρασε επαρκώς και αποτελεσματικά με βάση τον σχεδιασμό πολιτικής προστασίας υπό τον συντονισμό του Δημάρχου, Κώστα Βοργιαζίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαδόπουλου που παρέμειναν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα όλη τη διάρκεια των δύο ημερών.

Εξαιτίας των φαινομένων παγετού που επικρατούν και θα συνεχιστούν τα επόμενα 24ωρα συνιστάται αυξημένη προσοχή στις μετακινήσεις όλων των δημοτών τόσο τις νυχτερινές όσο και τις πρώτες πρωινές ώρες της μέρας.


Έχει διαβαστεί 515 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 665 επισκέπτες και 1 μέλος.