Τετάρτη, 19 Ιούν, 2019

  • Φωτιές του Αγιαννιού 2019 στην Κυριώτισσα
  •  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Ημαθίας, Κοζάνης
  • Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία
  • Το Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια
  • Δήλωση υποψηφιότητας του Τάσου Μπαρτζώκα
Φωτιές του Αγιαννιού 2019 στην Κυριώτισσα1  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα2 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Ημαθίας, Κοζάνης3 Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία4 Το Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια5 Δήλωση υποψηφιότητας του Τάσου Μπαρτζώκα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης, επικεφαλής πολυμελούς ομάδος υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του. Ο κ. Παπαγιάννης  συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Μαυρογιώργο  και το Διευθυντή, τους οποίους και συνεχάρη για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν για την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, παρά τις μειωμένες δαπάνες για τη δημόσια Υγεία.

Ο κ. Παπαγιάννης διαβεβαίωσε τον Διοικητή πως για τη δημοτική παράταξη «Δικαίωμα για νέα Βέροια» συνιστά απόλυτη προτεραιότητα η έμπρακτη υποστήριξη του Νοσοκομείου στο ζήτημα του φωτισμού στο δρόμο για το Νοσοκομείο αλλά και της πραγματοποίησης των διαγραμμίσεων που είναι απαραίτητες, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Ακόμη, ο κύριος Παπαγιάννης επισήμανε στον κύριο Μαυρογιώργο πως στο πρόσωπο του θα έχει έναν πολύτιμο σύμμαχο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Νοσοκομείο, όπως των καθυστερήσεων στην ανέγερση της νέας πτέρυγας και της έλλειψης επαρκούς ιατρικού προσωπικού.

Στη συνέχεια ο κύριος Παπαγιάννης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων του νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε γιατί είναι οι «αφανείς ήρωες» όπως τους αποκάλεσε, του συστήματος υγείας, αυτοί που αντιμετωπίζουν με φιλότιμο και ευσυνειδησία τις αυξημένες προκλήσεις της καθημερινότητας.  Παρουσία των κ.κ. Τσέκα, Βοργιαζίδη και Νουβάκη, μελών του Δ.Σ. των εργαζομένων, ο κύριος Παπαγιάννης παρουσίασε το σχέδιο του για τη συγκρότηση ενός Συντονιστικού Οργάνου Διασύνδεσης του Νοσοκομείου με το Δήμο, την Περιφέρεια και άλλους φορείς, ώστε να εξασφαλιστεί η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με την υποστήριξη όλων των φορέων του Νομού. 

Έχει διαβαστεί 36 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΝΝΔ 2-3 μποφόρ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 18 ως 29 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 ως 28 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 291 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά