Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Επίσκεψη Τάσου Μπαρτζώκα στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στη Βέροια.

από Η Άλλη Άποψη
Επίσκεψη Τάσου Μπαρτζώκα στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στη Βέροια.

 

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΗΦ) της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» στη Βέροια, προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο και τις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής που προσφέρει σε ιδιαίτερα ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Μάνος Βαρακλής,, καθώς και στελέχη του διοικητικού και επιστημονικού προσωπικού.


Ο Βουλευτής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τη μεγάλη σημασία της παραμονής των παιδιών στους κόλπους της οικογένειας και να διαπιστώσει και ο ίδιος ότι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της δομής, συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της παρεχόμενης κοινωνικής πολιτικής, όχι μόνο στο επίπεδο της Ημαθίας, αλλά στην Κεντρική Μακεδονία γενικότερα.

  Με ειλικρινές ενδιαφέρον ο Τάσος Μπαρτζώκας ζήτησε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν το θεσμικό, επιχειρησιακό και λειτουργικό καθεστώς της δομής, και, δεσμεύθηκε για την ουσιαστική συνεργασία με τα στελέχη του, ώστε να συμβάλλει και ο ίδιος στην περαιτέρω ενδυνάμωση του έργου τους. Ούτως ή άλλως, η επικοινωνία και συνεργασία του Βουλευτή με την «Πρωτοβουλία για το Παιδί» είναι διαχρονική και συστηματική.

Με το πέρας της συνάντησης και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για επίσκεψη του Βουλευτή και στις λοιπές δομές που συντονίζει η «Πρωτοβουλία για το Παιδί», ενώ ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι «είναι σύμμαχος σε όλη την προσπάθειά τους, εστιάζοντας σε αποτελέσματα που θα ωφελούν τα παιδιά, τους εφήβους και τις οικογένειες που προστατεύει ο Οργανισμός».


Έχει διαβαστεί 799 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 542 επισκέπτες και 0 μέλη.