Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Επίσκεψη της Εθνικής Σχολής Δικαστών στη Σχολή Αριστοτέλη
από Η Άλλη Άποψη
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Σχολή Αριστοτέλη πραγματοποίησε η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών. Την αντιπροσωπεία της Σχολής, τον κ. Κοντοζαμάνη, τον Αρειοπαγίτη κ. Φουρλάνο, την καθηγήτρια του ΔΠΘ κ. Γιούνη και τους 40 δόκιμους δικαστές υποδέχτηκε και καλωσόρισε στη Σχολή ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Μάντσιος.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, κ. Απόστολος Αποστόλου, στο αμφιθέατρο της Σχολής, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Νάουσας να σας φιλοξενεί στο σεπτό τέμενος της γνώσης, στο οποίο δίδαξε ο μέγιστος Δάσκαλος της αρχαιότητας, Αριστοτέλης, το μέγιστο των Ελλήνων, Αλέξανδρο. Ο Δήμος Νάουσας βρίσκεται στην περήφανη θέση να φιλοξενεί τους σύγχρονους, μελλοντικούς ηγήτορες της Δικαιοσύνης, της αρετής που είναι και ο σκοπός της Πολιτικής Τέχνης. Με την ευχή να επαναλαμβάνει πάντα η Διοίκηση της Σχολής Δικαστών τα εναρκτήρια μαθήματά της στη Σχολή του Αριστοτέλη, ο Δήμος Νάουσας σας καλωσορίζει και εύχεται καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση του μαθήματός σας».