Η κυβέρνηση μιλάει για «δύσκολο χειμώνα» και ετοιμάζεται να εξαγγείλει μια ακόμα φουρνιά με μέτρα - κοροϊδία. Προκαλούν τον λαό όταν παρουσιάζουν τη «βαρυχειμωνιά» που φέρνει η πολιτική τους ως «φυσικό φαινόμενο» και κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους, που είναι:Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος σε Ουκρανία και Μ. Ανατολή, όπου η κυβέρνηση πρωτ... Περισσότερα
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΑΘΙΑΣ: Κάτω από την παρέμβαση του σταμάτησαν οι εξωτερικές εργασίας σε μέρα κάυσωνα
από Η Άλλη Άποψη
Κάτω από την παρέμβαση τουΕργατικού Κέντρου Ημαθίαςσήμερα, ημέρα καύσωνα σταμάτησαν οι εξωτερικές εργασίες στη Νάουσα.
Η παρέμβαση έγινε σε συνεργείο της υπηρεσίας πράσινου του Δήμου Νάουσας, σε σκάμα της ΑΒΑΞ και σε έργα οδοποιίας και είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν έγκαιρα οι εργασίες στις 12 το μεσημέρι.
Ενδεικτικό της ζέστης που έχει σήμερα είναι ο δείκτης του θερμόμετρου, ο οποίος από τις 11 π.μ. έδειχνε 40 βαθμούς στον ήλιο.
Το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις επόμενες μέρες του καύσωνα να μην κάνουν το χατίρι κανενός εργοδότη παίζοντας τη ζωή τους «κορώνα - γράμματα» και κανενός «νταή» προϊσταμένου ή αντιδημάρχου που εκφοβίζουν τους εργαζόμενους.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και αύριο, ώστε να μην μετατραπεί η ζωή κανενός εργαζόμενου σε «κοιλάδα των Τεμπών».