Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Για την απαγόρευση των διαδηλώσεων
από Η Άλλη Άποψη
Ο περιορισμός των διαδηλώσεων πηγαίνει χέρι-χέρι με την κλιμάκωση της αντεργατικής πολιτικής, την γενικευμένη επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά. Είναι μέρος συνολικού σχεδιασμού καταστολής που θέλει τον εργαζόμενο λαό στο περιθώριο, άφωνο και τους αγώνες του στο γύψο.
Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας με συνδικαλιστές οργανώσεις της χώρας δεν πρόκειται να βάλουν δοσομετρητή στη μορφή και το περιεχόμενο των αγώνων τους. Δε θα ζητούν άδεια από τα αφεντικά και τις κυβερνήσεις τους για να διαδηλώνουν απέναντι τους.
Ο λόγοι (περί δημοκρατίας κλπ) που επικαλούνται για να βάλουν στο χέρι τους αγώνες των εργαζομένων και να ενεργοποιήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό είναι στάχτη στα μάτια. Τα λουκέτα στα μαγαζιά βρίσκονται σε κάθε εμπορικό δρόμο, μεγάλο ή μικρό, εκεί που δεν υπάρχουν πορείες και διαδηλώσεις που τάχα χτυπούν την αγορά.
Οι αγώνες δε μπαίνουν στο γύψο. Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας μόνο στους εργαζόμενους απολογείται και οργανώνει τη δράση του με βάση τα δικά τους συμφέροντα.