Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
  • Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή
  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη1 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση2 Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή3 ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»4 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή5 Αποστολή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας

Στο πλευρό των αγροτών και των κινητοποιήσεών τους τάσσεται το Εργατικό Κέντρο Νάουσαςεπισημαίνοντας ότι ο αγώνας είναι κοινός ενάντια στην πολιτική που από τη μια ξεκληρίζει αγρότες και τους οδηγεί στην ανέχεια και από την άλλη καταδικάζει εργαζόμενους με μισθούς πείνας και άθλιες εργασιακές σχέσεις.

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο σημειώνει:«Οι αγρότες της περιοχής μας κατεβαίνουν στο δρόμο του αγώνα. Την Πέμπτη 25 Γενάρη έβγαλαν τα τρακτέρ στην Κουλούρα οι αγρότες της Βέροιας  και το Σάββατο 27 Γενάρη, 12 το μεσημέρι συγκεντρώνουν τα τρακτέρ στη διασταύρωση οι αγρότες της Νάουσας. Διεκδικούν την επίλυση άμεσων και ζωτικών προβλημάτων, παλεύουν για τη επιβίωσή τους, ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ και της πολιτικής της κυβέρνησης που τους οδηγεί στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Ενάντια στο εμπάργκο.Είμαστε μαζί τους, συμφωνούμε με τα αιτήματά τους.Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας!

Ο αγώνας είναι κοινός ενάντια σε αυτή την πολιτική, που από τη μια ξεκληρίζει αγρότες, τους οδηγεί στην ανέχεια και από την άλλη καταδικάζει εργαζόμενους με μισθούς πείνας και άθλιες εργασιακές σχέσεις. Πολλοί φτωχοί αγροτοεργάτες, που εργάζονται εποχικά στις επιχειρήσεις συσκευασίας - τυποποίησης αγροτικών προϊόντων, για να συμπληρώσουν το πενιχρό τους εισόδημα, εξαρτώνται άμεσα από την αγροτική παραγωγή, βιώνουν τις συνέπειες του εμπάργκο και της αντιαγροτικής πολιτικής.

Η επίθεση της κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου είναι ενιαία για τους εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους.Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μαζί τους και παλεύουμε ενωμένοι ενάντια στον κοινό αντίπαλο.Καλούμε όλα τα σωματεία, συλλόγους και φορείς της περιοχής μας να πάρουν αποφάσεις να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα τους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, γυναίκες, νέους και νέες να σταθούν αλληλέγγυοι στη φτωχομεσαία αγροτιά, να δώσουν και να πάρουν κουράγιο.Ενάντια στην ολομέτωπη επίθεσή τους χτίζουμε τη δική μας, λαϊκή συμμαχία».

Έχει διαβαστεί 403 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 552 επισκέπτες και 1 μέλος.