του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Η Εθνική Παίδων στη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό
από Η Άλλη Άποψη
Στα πλαίσια του 5ου διεθνούς τουρνουά handball ‘ΒΡΙΛΛΗΤΟΣ’ που διεξάγεται για 4η συνεχόμενη φορά στη πόλη μας, η εθνική ομάδα handball παίδων Ελλάδος επισκέφθηκε το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του συλλόγου Μ.Α.μ.Α.
Την εθνική ομάδα παίδων , συνοδεύομενη από τον ομοσπονδιακό προπονητή τους κύριο Τάσο Χατζηπαρασίδη , την κυρία Κατερίνα Ψωμιάδου ,Αντιπρόεδρο Οργανωτικής Επιτροπής ‘ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’, και τον κύριο Δημήτρη Τζιμούρτο, εκπρόσωπο της ομοσπονδίας handball ,υποδέχθηκε το Δ.Σ της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό .
Η πρόεδρος της Μ.Α.μ.Α καλωσόρισε την αποστολή της εθνικής ομάδας και τους παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του νεοσύστατου συλλόγου. Στη συνέχεια η κυρία Ειρήνη Αναγνώστου , σχολική ψυχολόγος και εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος Μ.Α.μ.Α , συνομίλησε με τους αθλητές της ομάδας τονίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης απέναντι στα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και τη σπουδαιότητα της κοινωνικής ένταξης των ατόμων αυτών.
Οι αθλητές ξεναγήθηκαν στο χώρο του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Βέροιας ,όπου λειτουργεί το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του συλλόγου μας ,δώρισαν μπάλες του handball στα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους σκορπίζοντας χαμόγελα ευτυχίας !