Σάββατο, 06 Μάρ, 2021

  • Κυβέρνηση:Αρνείται την ουσιαστική στήριξη του συστήματος Υγείας παρά την παραδοχή πως η πίεση αυξάνεται
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 5/3
  • Δριμύ κατηγορώ προς Μητσοτάκη και Αυγενάκη για το «λουκέτο» στον Αθλητισμό
  • ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
  • Ανακατασκευή Πλατείας Κουμαριάς
  • ΜΗΝΥΜΑ Δ/ΝΤΗ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ, κ.ΠΥΡΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ
Κυβέρνηση:Αρνείται την ουσιαστική στήριξη του συστήματος Υγείας παρά την παραδοχή πως η πίεση αυξάνεται1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 5/32 Δριμύ κατηγορώ προς Μητσοτάκη και Αυγενάκη για το «λουκέτο» στον Αθλητισμό3 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ4 Ανακατασκευή Πλατείας Κουμαριάς5 ΜΗΝΥΜΑ Δ/ΝΤΗ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ, κ.ΠΥΡΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Lockdown στην πολιτική τους!

Η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει ένα νέο lockdown ...μέσα στο lockdown, για να εκτονώσει την πίεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας, είναι ομολογία των αδιεξόδων στα οποία οδηγεί τον λαό η πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας. Αυτή η πολιτική, που υλοποιούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα, ευθύνε... Περισσότερα

Γ. Τσιλογιάννης : «Θέλω να ανταποκριθώ στο 100% του ρόλου μου ως πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας»

από Η Άλλη Άποψη
Γ. Τσιλογιάννης : «Θέλω να ανταποκριθώ στο 100% του ρόλου μου ως πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας»

Ο 26χρονος πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας, Γιώργος Τσιλογιάννης, υπήρξε το πρόσωπο που πήρε θέση την Παρασκευή στο στούντιο του «Ράδιο Αιχμή 102,8 Fm», προσκεκλημένος της εκπομπής «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ», που παρουσιάζουν οι ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ και ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ο Γιώργος Τσιλογιάννης ερωτώμενος για το εάν μετά από πρόεδρος της Κοινότητας Βέροιας έχει σκοπό να θέσει και υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Βέροιας στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ξεκαθάρισε πως «τώρα θέλω να ανταποκριθώ στο 100% στο ρόλο μου αυτό, οπότε είναι πολύ νωρίς για να δούμε κάτι τέτοιο».

Ο ίδιος, μιλώντας για τη λειτουργία της Κοινότητας Βέροιας, ενημέρωσε πως «αυτή συνεδριάζει μια φορά το μήνα», επισημαίνοντας συγχρόνως πως «δύναται να συγκληθεί μέσα στο μήνα και δεύτερη συνεδρίαση, μετά από αίτημα του 1/3 των μελών ή ακόμα και αν το ζητούσουν 100 δημότες με υπογραφές για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, που θα θέλουν να θέσουν. Να ενημερώσω ακόμα ότι μια φορά την εβδομάδα, την Τετάρτη, βρίσκομαι στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης και στο γραφείο που μου έχει παραχωρηθεί, όπου στις ώρες 10 π.μ. – 12 μ.μ. μπορώ να δέχομαι πολίτες για ζητήματα, για τα οποία θα θέλουν να με ενημερώσουν».

Ο Γιώργος Τσιλογιάννης ρωτήθηκε ακόμα για το αν με τη συνεργασία του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη με τη Γεωργία Μπατσαρά σε δημοτικό επίπεδο, υπάρχει και μια αντίστοιχη συνεργασία σε επίπεδο λειτουργίας του οργάνου αυτού. «Όχι μόνο τα έχουμε βρει σαν μέλη που εκπροσωπούμε τις δύο αυτές παρατάξεις – «Δράση με Γνώση» και «ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤεύουσα πόλη» - αλλά και με όλα τα υπόλοιπα μέλη, με τα οποία θέλω να υπάρχει συνεργασία», είπε.

 Όσον αφορά στο αν υπάρχουν και ποιές είναι οι προτεραιότητες που τίθενται ως Κοινότητα Βέροιας, ο Γιώργος Τσιλογιάννης σημείωσε : «Αυτό που θέλουμε και επιζητούμε είναι να ανταποκριθούμε όσο περισσότερο γίνεται στα προβλήματα των πολιτών, αλλά και για κάποια άλλα προβλήματα που έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας, να πιέσουμε και να δοθούν λύση και σ' αυτά. Εμείς, πάντως, ως Κοινότητα Βέροιας, ό,τι περνάει από το χέρι μας, θα το κάνουμε. Θέλουμε να δούμε πως μπορεί να λυθεί ένα ζήτημα που ταλανίζει το Δήμο μας και αναφέρομαι σ' αυτό με τα αδέσποτα.

Άλλο θέμα, το οποίο θέλω να προτάξω είναι τα σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια. Όμως δεν μπορούμε να παρέμβουμε άμεσα. Έτσι, εγώ δεν μπορώ παρά να το αναφέρω στην Τεχνική Υπηρεσία, η οποία με τη σειρά της θα πρέπει να κάνει τα δέοντα για ένα θέμα σαν και αυτό».

Ερωτηθείς για το αν έχει κάποιο όραμα ως πρόεδρος του οργάνου αυτού, ο Γιώργος Τσιλογιάννης υπήρξε απόλυτα σαφής : «Επειδή η Κοινότητα Βέροιας έχει περιορισμένες δυνατότητες, συνεπώς είναι περιορισμένα και τα οράματά μου...»

Ο ίδιος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πως βλέπει τη δεύτερη θητεία της παράταξης «Δράση με Γνώση» στο Δήμο Βέροιας.

«Την προηγούμενη τετραετία η δημοτική αρχή ξεκίνησε ένα έργο, το οποίο και καλείται, σύμφωνα και με τα πρόγραμμά της, να συνεχίσει. Προφανώς στους δυο μήνες τώρα που βρίσκεται εκ νέου στα δημοτικά πράγματα, δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα. Όμως το ότι έχουν ξεκινήσει ζεστά είναι θετικό, αλλά σε κάθε περίπτωση η πορεία θα δείξει», τόνισε.

Τέλος, ο Γιώργος Τσιλογιάννης, που, σημειωτέον, έλαβε 1000 ψήφους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου συμβουλίου Κοινότητας Βέροιας, στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου του τρέχοντος έτους και που παράλληλα στο διάστημα αυτό κάνει μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ πάνω στη Δασολογία, είχε να πει για τη σχέση που θέλει να υπάρχει με τους πολίτες:

«Ένα να ξέρουν, ό,τι προβλήματα δημιουργούνται και θέλουν να μου τα θέσουν υπ' όψιν, εγώ θα είμαι στο χώρο, στον οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω και θα με βρουν, σε μια θέση για μένα άμισθη και τιμητική, όπως αναφέρεται και στον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ». Γιατί εγώ δεν είμαι του φαίνεσθαι, να παίρνω θέση στην εξέδρα σε παρελάσεις, αλλά των πράξεων...»

Έχει διαβαστεί 97 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 7 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Σάββατο, 06 Μαρτίου

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 2 ως 16 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Κυριακή, 07 Μαρτίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 4 ως 12 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 268 επισκέπτες και 0 μέλη.