Κυριακή, 16 Ιούν, 2019

  • ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών
  • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία
  • ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
  • ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ
  • Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»
ΕΛΒΕΤΙΑ Η «Απεργία Γυναικών» και η συσσωρευμένη αγανάκτηση των εργαζόμενων γυναικών1 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αντιδρούν στα σχέδια να πεταχτούν στην ανεργία2 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ευθύνη της κυβέρνησης να παρασχεθούν όλες οι διευκολύνσεις στα λαϊκά στρώματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα3 ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ4 Διεθνής καμπάνια για τη Μακεδονία και «δρόμοι του Μ. Αλεξάνδρου» ως απάντηση στους ανιστόρητους και μοχλός ανάπτυξης της Β. Ελλάδας . Πρωταγωνίστρια η Ημαθία5 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Γεωργία Μπατσαρά: Με εκθέσεις «ιδεών» δεν λύνονται τα υπαρκτά προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων μας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Γεωργία Μπατσαρά: Με εκθέσεις «ιδεών» δεν λύνονται τα υπαρκτά προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων μας

Οι Τοπικές Κοινότητες της Φυτειάς και του Τριλόφου ήταν ο επόμενος σταθμός της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας Γεωργίας Μπατσαρά, συνοδευόμενη από μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη».

Η Γεωργία Μπατσαρά αφού άσκησε κριτική στην σημερινή Δημοτική Αρχή για το μικρό έργο που παρήγαγε κατά την πενταετή θητείας της, με σημαντικά έργα να έχουν «κολλήσει»,  όπως η γέφυρα «Αφων Κούσιου» και ο χώρος στάθμευσης κάτω από την «Ελιά» σε συνδυασμό με τη μη λειτουργία των κυλιόμενων σκαλών και του ασανσέρ, αναφέρθηκε και στις «εκθέσεις ιδεών» άλλων συνυποψηφίων της οι οποίοι με τα προγράμματά τους, θέλουν να …γκρεμίσουν και να ξαναχτίσουν από την αρχή την πόλη της Βέροιας και ολόκληρου του Δήμου.

Στην συνέχεια η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας είχε διαλογικές συζητήσεις με τους πολίτες και των δύο Τοπικών Κοινοτήτων, άκουσε τα κυριότερα προβλήματα που τους απασχολούν και μετέπειτα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά άκουσα αυτά που είπαν οι κάτοικοι της Φυτείας και του Τριλόφου. Ήταν πράγματι μια εποικοδομητική συζήτηση την οποία καταγράψαμε με προοπτική να δώσουμε τους αγώνες μας για να επιλυθούν βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Είναι αδιανόητο η Φυτειά, ένα πανέμορφο χωριό, μόλις 12 χιλιόμετρα από τη Βέροια, να μην έχει τακτική συγκοινωνία. Είναι απαράδεκτο τους καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός αυξάνεται πολλαπλάσια, να έχει δρομολόγια Υπεραστικών ΚΤΕΛ, μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Όταν μάλιστα στον κοντινό Τρίλοφο υπάρχει Αστική Συγκοινωνία περί τις εννιά φορές την ημέρα.

Όσον αφορά τον Τρίλοφο, πρέπει να δοθεί λύση με την κατασκευή του φράγματος που ζητούν οι κάτοικοι στην «ποταμιά», με το οποίο θα γίνεται άρτια διαχείριση των νερών που σκοπό θα έχουν την άρδευση των αγροκτημάτων τους. Και η αρχή πρέπει να γίνει με την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης την οποία κατήργησε η σημερινή διοίκηση του Δήμου. Επίσης πρέπει να αντιμετωπιστεί και το χρόνιο αίτημα έλλειψης αποχέτευση, ένα έργο υποδομής το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε με τον ανάλογο ζήλο από τις εκάστοτε διοικήσεις του Δήμου.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε αγώνες προς πάσα κατεύθυνση έτσι ώστε να λυθούν αυτά τα τρία σημαντικά ζητήματα που μας έθεσαν οι κάτοικοι των δύο Τοπικών Κοινοτήτων, αλλά και για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, όπου υπάρχουν πολλά κρούσματα κλοπών σε κατοικίες».      

Έχει διαβαστεί 56 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 20 °C
Άνεμος Ν 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 16 Ιουνίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 ως 32 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 29 °C
Άνεμος ΑΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 182 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά