Δευτέρα, 22 Ιούλ, 2019

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες
  • Τα στερνά και τα πρώτα…
  • Ευδοκίμως τερματήσας
  • Συνεδρίαση μισής ώρας!
  • ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ
  • «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες1 Τα στερνά και τα πρώτα…2 Ευδοκίμως τερματήσας3 Συνεδρίαση μισής ώρας!4 ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ5 «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ;

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ;

Τον Αύγουστο του 2014 η κ. Ουσουλτζόγλου παραδίδοντας το δημαρχιακό θώκο στο διάδοχο και πολιτικό τέκνο της, στον κ. Βοργιαζίδη, έκανε αναφορά σε δέκα σημαντικές εκκρεμότητες που, σύμφωνα με την ίδια, θα έπρεπε να αποτελέσουν κυρίαρχους στόχους για τη νέα δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα μίλησε για τη γέφυρα δωρεάς Κούσιου, για την αξιοποίηση του Τριπόταμου, για τη μεταφορά των ΚΤΕΛ εκτός κέντρου πόλης, για νέα νεκροταφεία, για την αντιμετώπιση του προβλήματος του οικισμού των Ρομά, για τη δημιουργία Θεματικού πάρκου για το Μέγα Αλέξανδρο, για την ολοκλήρωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το δήμο, για την επέκταση κοινωνικών δράσεων προς άλλες κατευθύνσεις, όπως π.χ. τη δημιουργία δημοτικών λαχανόκηπων, για την ανάδειξη και αξιοποίηση του ιστορικού κέντρου και για την προώθηση στοχευμένων αδελφοποιήσεων ώστε να ενισχυθεί ο προσκυνηματικός τουρισμός. 

Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά, η δημοτική αυτή αρχή πέτυχε το ακατόρθωτο: να μην επιλύσει ΚΑΜΙΑ από τις εκκρεμότητες αυτές, ζητήματα μείζονος σημασίας για την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας. 

Παρ' όλα αυτά, ο κ. Βοργιαζίδης επιμένει σήμερα να προσβάλει τη νοημοσύνη των δημοτών, να αρνείται την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος τώρα πως υλοποίησε ένα τεράστιο ποσοστό, άνω του 80%, του προγράμματος του. Διατείνεται μάλιστα, πως η δημοτική του παράταξη πορεύεται με έργο, όραμα και συνέπεια. 

Είμαι βέβαιος, πως στις 26 Μαΐου οι πολίτες μας θα βάλουν τίτλους τέλους σε αυτό τον πολιτικό κατήφορο της αλαζονείας, της υποκρισίας, της αδιαφάνειας και της παρακμής.

 Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!»

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

 

Έχει διαβαστεί 73 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 25 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 33 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 23 Ιουλίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 33 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 375 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά