Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
Και οι … άδειες καρέκλες έχουν φωνή!
από Η Άλλη Άποψη
Συμβολική κινητοποίηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 6/5 στο πλαίσιο πανελλαδικής διαμαρτυρίας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Empty Chairs - Άδειες Καρέκλες» οι καταστηματάρχες μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών καφετεριών κέντρων διασκέδασης & ψυχαγωγίας Βέροιας στο πάρκο της «Ελιάς».
Στις άδειες καρέκλες υπήρχαν γραμμένα σε χαρτί μια σειρά ειδικότητες που σχετίζονται με την εστίαση αλλά και ειδικά «στρωμένο» τραπέζι με καρέκλες στις οποίες υπήρχαν αναρτημένα χαρτιά με τα κόμματα της Βουλής.
Συνάντηση μαζί τους είχε ο δήμαρχος Βέροιας αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Γιάννης Τσαναξίδης.