Πέμπτη, 02 Ιουλ, 2026

  • Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό
  • Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο
  • Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα
  • ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων
  • ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα
  • ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό1 Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο2 Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα3 ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων4 ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα5 ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιλαϊκό από χέρι

Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βεροίας στο ξενοδοχείο «Αιγές». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα παιδιά από τα δύο Σπίτια μας και διασκέδασαν με το υπέροχο πρόγραμμα που είχε ετοιμαστεί. Μετά από το παιχνίδι και το φαγητό, οι άνθρωποι του Δικηγορικού Συλλόγου επιφύλαξαν μία ακόμη έκπληξη, μοιράζοντας σε κάθε παιδί από ένα ωραίο και ταιριαστό δώρο. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Δημήτρη Ζυγουλιάνο και τα μέλη του ΔΣ Φώτη Καραβασίλη, Σοφία Ζεϊμπέκη, Δημήτρη Μπατζιάκα, για τη μεγάλη χαρά που έδωσαν στα παιδιά μας.

Στον Παλιό Πρόδρομο

Το απόγευμα του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου 2016, τα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας παραβρέθηκαν στις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στον Παλιό Πρόδρομο Ημαθίας, προσκαλεσμένοι από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο. Τα παιδιά παρακολούθησαν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και διασκέδασαν με το πρόγραμμα που είχε ετοιμαστεί. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου και ιδιαίτερα την κ. Κατερίνα Κοσοπούλου για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Μιούζικαλ «Παγωνιά» στο κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ»

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:30 μμ παρουσιάστηκε στο κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ» της Βέροιας το παιδικό μιούζικαλ «Παγωνιά» σε παραγωγή του Ωδείου «Φίλιππος» της πόλης και καλλιτεχνική επιμέλεια της Νεφέλης Μπραβάκη. Την παράσταση παρακολούθησαν 500 θεατές, που κατέκλυσαν την αίθουσα και έμειναν ενθουσιασμένοι από το θέαμα. Τα έσοδα διατέθηκαν στην εκπλήρωση των σκοπών του Οργανισμού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του Ωδείου «Φίλιππος» , που εξακολουθούν να υποστηρίζουν σταθερά την προσπάθειά μας, την Νεφέλη Μπραβάκη, τους μαθητές της από το Ωδείο «Φίλιππος», από το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας και από το Ωδείο «Μουσικό Εργαστήρι» των Γιαννιτσών και τους μικρούς μαθητές της κ. Όλιας Λαβασίδου, που έπαιξαν και τραγούδησαν θαυμάσια. Ακόμη ευχαριστούμε την κ. Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, που φιλοξένησε την εκδήλωση, τον «‘Ηχο Ζορμπάς» για την ηχητική κάλυψη και όλους τους φίλους του Ωδείου και της Πρωτοβουλίας που υπέμειναν την ταλαιπωρία λόγω sold out και υποστήριξαν την εκδήλωση.

Κουραμπιεδογιορτή στη Νάουσα

Το απόγευμα της Κυριακής τα παιδιά από τα δύο Σπίτια μας μετέβησαν στη Νάουσα, προσκαλεσμένα από τον Φούρνο Θανασούλη και παρακολούθησαν τα δρώμενα της καθιερωμένης Γιορτής Κουραμπιέ που διοργανώνει στην πόλη τις παραμονές των Χριστουγέννων η επιχείρηση. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη γλυκές γεύσεις, τραγούδι, χορό και…… μπόλικη άχνα. Ευχαριστούμε θερμά τον εξαιρετικό φίλο του Οργανισμού μας κύριο Θέμη Θανασούλη για την μεγάλη αγάπη που δείχνει στα παιδιά μας και στο έργο μας.

Έχει διαβαστεί 412 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 482 επισκέπτες και 0 μέλη.